Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Care sunt cărțile preferate ale starurilor! Vezi ce preferă să citească Emma Watson, Michelle Obama sau Daniel Radcliffe (GALERIE FOTO)

Care sunt cărțile preferate ale starurilor! Vezi ce preferă să citească Emma Watson, Michelle Obama sau Daniel Radcliffe (GALERIE FOTO)

Un articol de: Roxana Mirea - 12 Mar 2020, 21:41
sursa Foto: pixabay Galerie foto (12) Vedete

Cu toții preferăm să mai ieșim din cotidian din când în când, iar starurile nu sunt o excepție. Ce altă modalitate mai bună de a evada din realitate decât să parcurgi o lume ficțională sau să te pierzi printre filele unei cărți poate exista?

Iată 12 vedete care au recunoscut care sunt cărțile lor preferate și cu ocazia aceasta ne putem inspira și noi în legătură cu viitoarele titluri pe care să le punem pe lista noastră, potrivit ranker.com.

 Anna Kendrick

 

Pe Frontul de Vest nimic nou de Erich Maria Remarque, Abatorul cinci de Kurt Vonnegut, The Things They Carried de Tim O'Brien. Toți sunt clasici pentru că sunt extrem de buni”.

Emma Watson

Micul Prinț de Antoine de Saint-Exupéry. Îmi plac cărțile care sunt mai mult decât drăuțe, care au amintiri în ele. Exact ca atunci când cânți, să citești din nou o carte care are amintiri, te poate duce într-un alt loc sau alt timp.


Michelle Obama

Una dintre cărțile pe care le iubesc – una dintre primele cărți pe care le-am citit cuvânt cu cuvânt într-o singură zi – nu doar pentru că cineva m-a făcut să o citesc, ci pentru că povestea a fost bună – se numește Cântecul lui Solomon de Toni Morrison. Această carte m-a ajutat să iubesc să citesc pentru că înainte citeam doar pentru că trebuia s-o fac. Cartea aceasta m-a înșfăcat și m-a tras spre ea, iar eu am continuat să citesc și să citesc.

Kit Harington

Ei, bine, cartea mea favorită este 1984 de George Orwell.

Robin Williams

Dumnezeule, trilogia Fundația a lui Isaac Asimov. Este una dintre cele mai bune cărți din toate timpurile, iar cel mai minunat personaj este Mule”.

Daniel Radcliffe

Maestrul și Margareta (Mikhail Bulgakov ) este acum cartea mea preferată – este cea mai minunată explozie de imaginație, nebunie, satiră, umor și iubire”.

Hillary Clinton

Frații Zaramazov mi-a lăsat o bună impresie pentru mult timp atunci când era tânără. Am încercat să o recitesc vara aceasta să văd ce gândesc acum despre poveste. Favoritele mele povești scurte sunt cele ale lui Alice Munro, în special colecția Carried Away și Fugara. Este o decizie ușoară pentru mine comparativ cu toți poeții pe care i-am apreciat de-a lungul timpului. Pe listă sunt și E. E. Cummings, T. S. Eliot, Seamus Heaney, Pablo Neruda, Mary Oliver and W. B. Yeats.”

Keira Knightley

Am citit cam fiecare carte scrisă de Somerset Maugham. Și iubesc totul scris de Jeanette Winterson – Pasiunea este preferata mea.

Olivia Wilde

Lumea ar fi un loc mult mai evoluat odată ce am citi cu toții Între lume și mine de Ta-Nehisi Coates. Crede-mă pe cuvânt, mergi și apucă-te s-o citești astăzi. Absolut brialiantă”


Lady Gaga

Citesc Scrisori către un tânăr poet de Rainer Maria Rilke zilnic”

Anne Hathaway

Îmi doresc atât de tare să fiu Mary Lennox din Grădina secretă (Frances Hodgson Burnett ). Încă am o atracție pentru grădini și mereu merg să văd dacă pot găsi uși încuiate în interiorul lor.

Jamie Chung

The Orphan Master`s Son de Adam Johnson.Vă oferă o privire asupra adversităților și temerilor prin care trăiesc oamenii în Coreea de Nord”. 

Citeşte mai multe despre:   Emma Watson  -   michelle obama  -   Robin Williams  -   Daniel Radcliffe  -   Hillary Clinton  -   Keira Knightley  -   lady gaga  -   Anne Hathaway