Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport Simona Halep, mesaj emoționant la final de an: Când mi-a fost luat tenisul, am făcut un pas înapoi şi mi-am dat seama cât de recunoscătoare am fost că pot face sportul pe care îl iubesc pentru a trăi

Simona Halep, mesaj emoționant la final de an: Când mi-a fost luat tenisul, am făcut un pas înapoi şi mi-am dat seama cât de recunoscătoare am fost că pot face sportul pe care îl iubesc pentru a trăi

Un articol de: Adela Iacob - 06 Dec 2020, 16:44

Simona Halep, numărul doi mondial, a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în cursul zilei de vineri. Jucătoarea română de tenis a afirmat că 2020 a fost unul dintre cei mai grei ani din viața noastră, iar adevărații eroi ai acestui moment sunt medicii și asistenții medicali care luptă zilnic pentru viața noastră.

„2020... ce să spun? A fost unul dintre cei mai dificili ani din viaţa noastră. Când mi-a fost luat tenisul, am făcut un pas înapoi şi mi-am dat seama cât de recunoscătoare am fost că pot face sportul pe care îl iubesc pentru a trăi. Am fost mândră să revin şi să câştig 2 titluri, să construiesc o serie de victorii de 17 meciuri şi să termin în top 4 pentru al 7-lea an consecutiv. Vreau să mulţumesc echipei mele pentru toată munca depusă şi pentru sacrificiile făcute în acest an. Nu a fost uşor, dar am învăţat cu toţii multe. Adevăraţii super eroi ai acestui an, totuşi, sunt asistenţii medicali care luptă pentru noi în fiecare zi. Abia aştept să vă văd pe toţi pentru sezonul 2021, Simo”, a fost mesajul Simonei Halep, postat pe Facebook.

 

Simona Halep a fost testată pozitiv pentru COVID-19

 

La începutul lunii noiembrie, campioana a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

“Bună tuturor, am vrut să vă anunţ că am testată pozitiv la COVID-19. Mă autoizolez acasă şi mă recuperez bine după simptome uşoare. Mă simt bine... vom trece prin asta împreună”, a scris ea, pe Twitter, la acel moment.

Ulterior, Halep a ținut să le mulțumească pentru sprijin medicilor și asistentelor de la Institul Matei Balș, într-o postare pe Facebook. Ulterior, Halep a ținut să le mulțumească pentru sprijin medicilor și asistentelor de la Institul Matei Balș, într-o postare pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   simona halep