Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport GESTUL INCREDIBIL al Simonei Halep! Ce a făcut pentru FAMILIA ei! NIMENI nu se aștepta la AȘA CEVA! (FOTO)

GESTUL INCREDIBIL al Simonei Halep! Ce a făcut pentru FAMILIA ei! NIMENI nu se aștepta la AȘA CEVA! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 25 Ian 2019, 10:46

Jucătoarea de tenis a strâns o adevărată avere din competiții și din alte contracte de imagine, sume de milioane de euro. Totul pe forțele proprii și cu ajutorul familiei.

Acum a venit vremea ca Simona să își răsplătească rudele pentru tot suportul oferit de-a lungul vremii.

Bunicii și părinții Simonei i-au descoperit talentul la patru ani, când aceasta bătea mingea în peretele vecinului și, de atunci, au promis că vor face orice sacrificiu pentru ca Simona să joace la nivel internațional. La începutul carierei, tatăl și unchiul sportivei și-au vândut afacerea pentru a avea bani de turnee, scrie Libertatea.

„Nu a ajutat-o Hagi. Aveam noi bani. Nu că eram foarte bogați, dar munceam. Ce au muncit Stere și frati-su Iancu, i-au dat Simonei. Vă spun drept”, a povestit bunica tenismenei. 
Încă o dovadă că rudele tenismenei sunt extrem de unite și se ajută enorm între ele, stau casele, niște construcții impozante, care au costat fiecare cât o mică avere. Se pare că, în semn de recunoștință pentru toate sacrificiile făcute de ai ei, Simona să ar fi contribuit la construcția sau renovarea si modernizarea fiecărei case în parte. 

Simona, actualmente locul 3 mondial, va avea și ea propria casă pe strada familiei, o vilă pe care o construiește la câteva numere distanță de locuința bunicilor care au crescut-o, a părinților și a celorlalte rude. 

Jucătoarea de tenis îi construiește și fratelui său, Nicolae, o locuință, la o stradă distanță. 

După spusele vecinilor, Halep a cumpărat două case și terenurile aferente în urmă cu trei ani, pe care le-a dărmat, iar în 2015 a pornit contrucția propriei vile.

Citeşte mai multe despre:   simona halep