Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport A SPUS STOP! FOTBALISTUL DIN LIGA I SE RETRAGE! PLEACĂ LA MUNCĂ ÎN AMERICA

A SPUS STOP! FOTBALISTUL DIN LIGA I SE RETRAGE! PLEACĂ LA MUNCĂ ÎN AMERICA

Un articol de: Andrei Ștefan - 21 Iul 2019, 13:45

Considerat unul dintre cei talentaţi portari ai generaţiei sale (1995), Răzvan Petrariu, jucător din Liga I la FC Voluntari s-a săturat de așteptare, încercând să-i convingă pe antrenorii săi că merită o șansă.

S-A SFÂRȘIT... DIN PĂCATE E VORBA DE FOSTUL PRIMAR VIOREL LIS: OANA LIS E CEA CARE A FĂCUT ANUNȚUL TRIST, ÎN HOHOTE DE PLÂNS...

Cu 12 meciuri în toată această perioadă, Petrariu a decis că nu se mai regăseşte în fotbal, așadar pleacă în Statele Unite ale Americii.

„Am renunțat din cauza faptului că nu primeam nicio şansă, mereu eram al treilea portar. Rar s-au bazat pe mine, când am jucat cu Claudiu Niculescu am prins 10 meciuri. Jucasem bine. Aveam o perspectivă bună, dar tot au adus portar. A venit Mincă marţi şi sâmbătă a intrat titular. Decât să mă duc să mă chinui la Liga 3...”, a declarat Răzvan Petrariu pentru Prosport, citează Spynews.

RENUNȚĂ LA TELEVIZIUNE? GABRIELA CRISTEA FACE ANUNȚUL ȘOC: ȘI ALTE VEDETE AU LUAT DECIZIA...

„Decât să prelungesc agonia, să mă trezesc la 28-29 de ani fără să realizez nimic, am luat decizia de a renunţa. E o decizie definitivă, aici nu am de gând să fac fotbal”.

Probabil voi lucra pe TIR, încă nu sunt decis 100%. Am mai multe posibilităţi, eu de-abia am ajuns. Sunt prins încă de Voluntari. Încă n-am reziliat contractul cu ei. Deci nici n-aş putea să merg în altă parte oricum.Eu am fost de acord cu rezilierea, dar ei au fost prinşi cu jucătorii, cu pregătirile şi n-am mai apucat să semnez nimic. Şi am plecat, aveam deja bilet, nu puteam să mai aştept”, a mai declarat fotbalistul.

DIN PĂCATE, TRUPUL BIANCĂI DRĂGUȘANU A CEDAT! TRAGEDIE ÎN LUMEA MONDENĂ: VEDETA A FOST BĂTUTĂ CU BESTIALITATE ȘI...