Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport Uluitor! NADIA COMĂNECI și-a deschis sală de gimnastică în România! Ce planuri şi-a făcut MAREA CAMPIOANĂ (GALERIE FOTO)

Uluitor! NADIA COMĂNECI și-a deschis sală de gimnastică în România! Ce planuri şi-a făcut MAREA CAMPIOANĂ (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Dec 2018, 09:19

Nadia Comăneci a lansat în această lună sala de inițiere în gimnastică și educație fizică GymNadia.

Proiectul a fost realizat sub egida Fundatiei Țiriac, în colaborare cu Fundația Nadia Comăneci.

Copiii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani sunt așteptați să participe la cursurile de inițiere în gimnastică oferite la GymNadia. Aici, mucuții vor învăța primele rutine de mișcare, îmbinând distracția cu activitatea fizică.

”Am dezvoltat acest loc, în care copiii se bucură de activitatea fizică.

Distracția stă la baza celor mai relevante evoluții în lumea celor mici, iar aceasta este filozofia GymNadia. Copiii vin și își fac prieteni aici, se distrează și, fără să realizeze, pun bazele generale în sport, învață coordonarea”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit click.ro.

Prima selecție pentru cursurile gratuite de inițiere a avut loc la 15 decembrie. Astfel 100 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani au dat startul energiei și veseliei la sala GymNadia, în cadrul primei selecții pentru cursurile gratuite de inițiere în gimnastică și educație fizică. Cu acest prilej, Nadia Comăneci a publicat pe Facebook imagini din timpul evenimentului.

Citeşte mai multe despre:   nadia comaneci