Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport CINE va câştiga EXATLON? Un celebru ASTROLOG a făcut ANUNȚUL! „Lui Iulian Pitea, Universul îi pregăteşte o surpriză de învingător”

CINE va câştiga EXATLON? Un celebru ASTROLOG a făcut ANUNȚUL! „Lui Iulian Pitea, Universul îi pregăteşte o surpriză de învingător”

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Dec 2018, 13:00

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ a analizat imaginile şi astrogramele concurenţilor rămaşi în competiţie şi care speră la marele premiu şi trofeul Exatlon, scrie Wowbiz.

Licenţiat în psihologie şi cu experienţă de medium formată doi ani în Marea Britanie, acesta a făcut o previziune pentru fiecare concurent, despre şansele ca acesta să câştige Exatlon.

„Beatrice Olaru are toate şansele să fie eliminată şi dincolo de toate încercările ei din timpul concursului au fost elemente care puteau duce către accidentări independent de voinţa ei. ”

„Șansele pot fi de partea lui Doru Meseșan, chiar dacă nu va fi printre primii”.

„Pentru Mădălina Predoi pe ultima sută de metri ar putea interveni un blocaj şi o supărare în interiorul ei, ceea ce nu o va face perdantă ca şi experienţă”

„Alin Andronic, un alt concurent care poate fi eliminat sau se pot bloca anumite auspicii, care în loc să meargă către constructivitate se poate observa la orizont un blocaj, la fel, pe ultima sută de metri.”

„Pe Cristi Pulhac îl văd ca fiind un învingător, sunt şanse destul de mari ca până la finală să fie pe podium.”

„Corina Petruţ deţine protecţia Universului şi se observă din fotografia ei faptul că este apreciată, iubită şi încurajată. Nu m-ar mira faptul dacă, dincolo de duritatea ei, va fi câştigătorul acestui concurs”

Astrele se pare că l-ar favoriza cel mai mult pe Iulian Pîtea, o veste deloc surprinzătoare.

„Lui Iulian Pitea, Universul îi pregăteşte o surpriză de învingător. Cert este un singur aspect, faptul că dorinţa din interior îl motivează, lucrurile şi aspectele din jur pot fi în favoarea acestuia şi aş miza destul de mult pe aptitudinile şi caracterul său de învingător”, a spus astrologul.

Duminica aceasta, la ora 19:45, se va disputa marea finală a celui de-al doilea sezon Exatlon. Telespectatorii vor putea afla cine va fi câștigătorul trofeului Exatlon și al premiului de 100.000 euro
 

Citeşte mai multe despre:   exatlon  -   finala  -   republica dominicana