Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport Cristiano Ronaldo și Lionel Messi ar putea să fie interziși în Marea Britanie. Motivul este cât se poate de clar

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi ar putea să fie interziși în Marea Britanie. Motivul este cât se poate de clar

Un articol de: Adela Iacob - 07 Oct 2019, 20:37

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo ar putea să nu mai poată intra în Marea Britanie după Brexit. Totul din cauza faptului că au condamnări la închisoare cu suspendare, informează dailymail.co.uk, scrie b1.ro. 

S-A TERMINAT! OANA LIS A DAT VESTEA TRISTĂ! BIETUL VIOREL! INCREDIBIL CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INIMA VEDETEI

Nu este numai cazul lui Messi şi al lui Ronaldo, ci al tuturor fotbaliştilor care au avut condamnări la închisoare cu suspendare, pentru diferite delicte, cel mai des întâlnite fiind cele de evaziune fiscală. Asta pentru că acum în Marea Britanie nu pot intra cetăţenii non-UE cu condamnări penale de orice fel

CUTREMUR LA PRO TV! ANDREEA ESCA A FĂCUT ANUNŢUL ÎN LACRIMI! SCENE IREALE LA GINECOLOG! (GALERIE FOTO)

Pentru cetăţenii UE cu pedepse cu închisoarea, condiţia de a putea intra în Marea Birtanie este să nu fi fost condamnaţi pentru o infracţiune cu violenţă. 

După Brexit, Marea Britanie nu va mai face distincţie între cetăţenii Uniunii Europene şi cei din afara acesteia.

ŞOC ÎN TELEVIZIUNE! IMAGINI BOMBĂ CU BURSUCU’ ŞI CARMEN HARRA! TEO TRANDAF I-A PRINS ÎN FAPT

„Există un punct specific în jurul meciurilor europene. Dacă eşti cetăţean UE cu o condamnare penală, poţi călători în Marea Britanie, atât timp cât nu eşti considerat a fi o ameninţare la securitatea naţională. Dacă nu eşti cetăţean UE şi ai o condamnare sau o pedeapsă cu închisoarea impusă, chiar şi cu suspendare, nu ai voie să intri în Marea Britanie. 

Există un număr de fotbalişti renumiţi cu condamnări şi cu pedepse suspendate pentru evaziune fiscală. Până acum, aceştia nu au avut de ce să îşi facă griji, dacă aveau paşapoarte UE. Dar după Brexit, ei ar putea să nu mai poată intra în ţară (pentru că vor fi trataţi precum cetăţenii non-UE). Oricine cu o sentinţă cu închisoarea, de orice fel, nu va mai avea voie să intre. 

ÎNCEPE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL?! VA FI MĂCEL! PROFEȚIILE APOCALIPTICE COMPLETE FĂCUTE DE BABA VANGA

Asta ar putea provoca probleme în rândul echipelor din Champions League şi, de asemenea, dacă UEFA va organiza finale în Anglia, pentru că este posbil ca unii jucători să nu mai poată intra în ţară", a declarat avocatul pentru imigraţie Andrew Osbourne de la firma Lewis Silkin. 

Totuşi, jucătorii în astfel de situaţii ar putea beneficia de o permisiune specială de a intra în Marea Britanie din partea Ministerului de Interne de la Londra.

Citeşte mai multe despre:   lionel messi  -   cristiano ronaldo