Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport Gigi Becali, SUPĂRAT PE JUCĂTORI: ''Se împreunează des cu femeia... Psihologul e Hristos!''

Gigi Becali, SUPĂRAT PE JUCĂTORI: ''Se împreunează des cu femeia... Psihologul e Hristos!''

Un articol de: Andrei Ștefan - 24 Feb 2020, 13:32

Gigi Becali, patronul FCSB, nu vrea să angajeze un psiholog pentur echipă.

Cu toate acestea, latifudiarul din Pipera are altă soluție:

„Nu fac eu aşa ceva, Doamne fereşte! La mine psihologul e Hristos şi rugăciunea şi Sfânta Cruce. Ce e aia psiholog? Cum să dea suport moral? Suport moral la rugăciune, la Sfânta liturghie: Doamne Iisuse Hristoase, miluieşte-mă! 

Să le dea lor Hristos minte cât miliardele de miliarde de psihologi. Dacă e să fie şi dacă merit eu şi dacă nu merit eu, mâncăm bătaie. Dar nu că aduc psiholog. Cum adică? Psihologul la oameni care sunt bolnavi cu adevărat. Nu psihiatru, psiholog numai dacă eşti bolnav. Toate naţionalele au psihologi la ei, dar la mine e psiholog Hristos. 

Totul numai în Hristos, în Sfânta Cruce şi în liturghie, aşa-i la mine psihologul, m-ai înţeles? Ce să le facă psihologul? Dacă are omul ceva, probleme... nu ştiu. Mental există rugăciunea. Noi avem mental o magazie. Şi noi dacă magazia aia o încărcăm cu lucruri bune, Dumnezeu face şi ne ies toate în viaţă. 

Adică ne antrenăm, facem, dregem, ne gândim la fotbal. Dacă noi în magazia aia lăsăm dracii să încarce magazia capului nostru cu gândurile lor drăceşti atunci avem nevoie de psiholog.

La ortodocşi nu e nevoie de mental coach, e Duhul Sfânt. La noi e Duhul Sfânt psihologul nostru, e îngerul păzitor de la sfântul botez, sfânta taină a botezului. Are nevoie de Dumnezeu prin Duhul Sfânt de psiholog. Psiholog te învaţă Duhul Sfânt şi harul să faci. Nu am nevoie de psiholog", a declarat Becali, la ProX.

Mai mult, Gigi dă vina pe slaba pregătire fizică pentru evoluţiile sportivilor, sugerând totodată că nu sunt destul de obosiți după antrenamente pentru a avea contacte sexuale cu partenerele.

„Nu se concentrează. Ei se concentrează, dar nu pot. El vrea să facă ceva, dar puterea muşchilor lui nu poate să facă. Şi lui îi e frică când ştie că nu are competenţă, nu-i puternic şi apare CFR-ul în faţa lui şi îi e frică pentru că nu se încrede în el, în puterea lui. Ştie el că nu are putere, el nu a fost bine muncit . 

Asta e de vină antrenorul, preparatorul, nu ştiu. Vorbesc la modul general, ce cred. Nu-l atac nici pe Vintilă, nici pe preparator. Vorbesc la modul general, aşa cred. Ce cred eu? Că Dan Petrescu îi ia şi le zice: Şi atunci ei nu mai au timp de alte tâmpenii. 

Pentru că îi paradeşte, îi distruge la antrenamente şi nu se gândesc decât la somn. Şi nici sex nu mai face, face o dată pe săptămână, că nu poate, că e obosit, doarme. Ăla când e odihnit face la două zile... 

Hai să-i spunem desfrânare, să-i spunem împreunare. Nu se mai împreunează el cu femeia, se împreunează cu femeia mai rar când e prea obosit. Dacă Florinel munceşte mult, se împreunează el cu prietena lui mai rar şi după aia dă rezultate la fotbal.

Dacă el se duce acasă odihnit, băiat tânăr, îţi dai seama, Şi după aia i se înmoaie genunchii. 

Ce le face Petrescu? Război, muncă, muncă, muncă. Mi-a zis MM: Băi Gigi, ăsta ştii ce le face? Ca roboţii, nu-i lasă nici să respire, îi distruge.> Nu ai văzut cât aleargă? Aleargă încontinuu. Ăia de la CFR se împreunează mai rar", a explicat Becali, notează A1.ro

Citeşte mai multe despre:   gigi becali