Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport GIGI BECALI anunță transferul momentului: Vrea să îl aducă din ANGLIA la FCSB. A dat ordine să se facă actele!

GIGI BECALI anunță transferul momentului: Vrea să îl aducă din ANGLIA la FCSB. A dat ordine să se facă actele!

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Feb 2019, 12:30

Gigi Becali are planuri mari pentru FCSB. Latifundiarul din Pipera are de gând să îl aducă pe tânărul internațional Alex Pașcanu de la Leicester City U23, care ar rămâne liber la vară.


„El e liber la vară. Uite acum dau ordin să se faca asta, să încercăm să-l luăm acum, dacă se poate să-l împrumutăm. Dau ordin acum să se facă actele", a declarat, pentru „Pro X”, Gigi Becali.


„M-am mai luat de ei și am trecut cu vederea. Numai că acum așa o să fac, cum am spus. Nu se poate... Dacă nu-i distrugi și nu-i cerți, nu stau atenți. 


Acum stă lejer Bălgrădean în poartă? Nu stă! Pe Planic dacă nu-l cerți, stă relaxat. Ce, pe mine mă interesează de impresari, de astea? Nu! Eu le respect contractele, își iau salariul, să-și respecte și ei contractele!


Planic nu știe că s-a apucat să doarmă în careu ca să dea gol Mediop? Bălgrădean nu știe că el i-a zis lui Mediop să-i dea gol? Știe foarte bine! Acum, când o să intre în poartă, o să stea cu grijă și o să fie atent”, a mai declarat afaceristul.

Citeşte mai multe despre:   alex pascanu  -   fcsb  -   gigi becali  -   leicester city