Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport Fiica atacantului căruia regimul comunist i-a schimbat numele, lucrează la FRF: Cum arată Maria Ceauşilă. E BOMBĂ! (FOTO)

Fiica atacantului căruia regimul comunist i-a schimbat numele, lucrează la FRF: Cum arată Maria Ceauşilă. E BOMBĂ! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 27 Dec 2018, 13:29

Maria Ceauşilă, fiica fostului atacant Gheorghe Ceauşilă, ajuns acum la vârsta de 52 de ani, al cărui nume a fost schimbat din cauză că era apropiat de cel al lui Nicolae Ceauşescu, lucrează la FRF.

„Mă ocup de proiectele derulate în cadrul Secretariatului General al Federaţiei Române de Fotbal. Tati este bucuros că activez în domeniul sportiv, îndeosebi în cel fotbalistic. George și-a lăsat amprenta în fotbalul românesc, dar nu numai acolo, ci și în sufletul meu. Pentru mine, fotbalul a fost dintotdeauna un hobby, iar bunul Dumnenzeu m-a ajutat să fac din hobby o carieră. Iubesc fotbalul! Stimez și apreciez efortul jucătorilor şi al antrenorilor! Tot timpul sunt impresionată de rezistența lor atât la stres, cât si la presiunea fantastică, mai ales atunci când este vorba despre loviturile de la 11 metri, moment în care victoria sau eșecul unei echipe stau în gheata unui singur jucător. Trăind in casa cu un fost fotbalist, toate acestea le simt in suflet. Cât despre Universitatea Craiova... rămâne prima mea iubire!", a explicat Maria Ceauşilă motivul pentru care este prezentă la foarte multe meciuri de fotbal.

Tatăl Mariei apărea în ziare şi la radio ori la televiziune era numit C. Gheorghe. Acest lucru nu i-a împiedicat pe cei de la Scorniceşti să-l ia la echipa familiei dictatorului. I-au dat 100.000 de lei într-o pungă de plastic şi i-au zis că de a doua zi se mută de la Vâlcea la Scorniceşti.

Gheorghe Ceauşilă, care îi consideră pe Sorin Cârţu şi pe Cornel Dinu cei mai buni antrenori români, a jucat în carieră la Chimia Râmnicu Vâlcea, Steaua, FC Olt, Universitatea Craiova, Dacia Unirea Brăila, Sportul Studenţesc, Dinamo, FC Naţional şi Farul. Are peste 200 de jocuri în Liga 1.

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Ceausila