Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport SURPRIZĂ! Cum o cheamă, de fapt? Ana Maria Brânză, dezvăluiri ÎN PREMIERĂ! ''Toată lumea era convinsă că așa mă numesc''

SURPRIZĂ! Cum o cheamă, de fapt? Ana Maria Brânză, dezvăluiri ÎN PREMIERĂ! ''Toată lumea era convinsă că așa mă numesc''

Un articol de: Stirescu.ro - 19 Noi 2018, 15:09

Ana Maria Brânză, marea campioană la scrimp, a vorbit despre porecla pe care colegii ei mai mari i-au pus-o. 

Este porecla pe care am primit-o când am ajuns la Craiova. Fratele meu era „Brânzel”. Prima dată mi-au zis „Brânzici”. Aşa mă strigau colegii mai mari. Toată lumea era convinsă că aşa mă cheamă, încât inclusiv profesorii mă strigau „domnişoara Brânzici””, a explicat Ana Maria Brânză. 

„Am avut o perioadă în care mergeam acasă supărată şi îi povesteam mamei că iar au râs colegii de mine. Mai purtam şi ochelari, era deja prea mult pentru mine. Dar m-am obişnuit”, a adăugat ea. 

Campioana la scrimă a dezvăluit și cum a început povestea cu sportul care i-a adus faima internațională:

„Nici măcar nu am descoperit-o eu, a fost ideea fratelui meu, Mae, Marius pe numele lui real. Venind acasă de la antrenament a zărit sala de „crimă”. Pe toate clădirile comuniste era scris cu litere de metal, iar în cazul sălii de scrimă, „plecase” R-ul şi rămăsese doar „sala de crimă”. Lui i s-a părut foarte potrivit pentru surioara lui mai mică şi „criminală”, pentru că eram mereu plină de energie, puneam o mie de întrebări, îi luam jucăriile. Nu am fost chiar o surioara drăguţă şi cuminţică”, a declarat Ana Maria.

Citeşte mai multe despre:   Ana Maria Branza