Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport LACRIMI pentru Cornel Dinu! ACCIDENT MORTAL! A fost aruncat cu capul în parbriz...

LACRIMI pentru Cornel Dinu! ACCIDENT MORTAL! A fost aruncat cu capul în parbriz...

Un articol de: Andrei Ștefan - 10 Ian 2020, 23:18

Cornel Dinu a trecut peste un moment groaznic, în 1991, atunci când a suferit un accident de mașină foarte grav, pe când se afla în Italia.

ANDREEA BERECLEANU, GOALĂ ÎN CADĂ! ACESTE IMAGINI SUNT INTERZISE MINORILOR! (GALERIE FOTO)

Acesta se afla pe scaunul din dreapta, alături de cel care conducea mașina, prietenul său din copilărie, Dan Alban, poreclit „Albanezul”, care avea să moară în tragicul eveniment.

„Din față a derapat o mașină ce cobora. Venea ca un bolid scăpat de sub control spre mașina noastră. Impactul era inevitabil, intrase surprinzător pe sensul nostru de mers. Dan s-a ridicat pe volan șocat. Eu m-am întors instinctiv spre dreapta, încercând să mă apăr. 

SECRETUL TERIBIL PE CARE CEAUȘESCU L-A LUAT CU EL ÎN MORMÂNT! E ȘOC TOTAL LA CIMITIR! TOȚI S-AU CRUCIT CÂND AU VĂZUT SICRIUL (GALERIE FOTO)

Nu puseserăm centurile de siguranță, aveam viteză, cam 130. O fracțiune de secundă am avut intuiția că voi scăpa. Dan n-a mai putut să facă nicio manevră. A luat șocul în plin, mai întâi pe parte lui. Mașina derapată ne-a lovit în motor cu partea laterală a locului de lângă șofer.

Am fost aruncat cu capul în parbriz, iar brațul drept, intrat în bordul mașinii, mi-a trosnit ca un vreasc. Mașina noastră nu avea airbaguri. Mi-am pierdut câteva secunde cunoștința. M-am trezit imediat, zgomotul infernal al ciocnirii se terminase, era liniște. Sângele îmi șiroia pe față, brațul îmi atârna inert. Am realizat că e rupt. Dan era căzut pe volan. Văzându-l, m-am pierdut, am început să-l strig, atingându-l cu mâna stângă:  – Dane, Dănuțe, trezește-te, spune-mi ceva.”, a povestit Cornel Dinu, citează EVZ.

În urma accidentului, prietenul său a murit. 

CUTREMUR MONDEN! MONICĂI GABOR E DISPERATĂ! BOALA L-A TRANSFIGURAT! IRINEL COLUMBEANU, ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

 

Citeşte mai multe despre:   cornel dinu