Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport Ce CADOU a primit „Briliantul” Mutu de Sărbători! „E o chestie pe care n-o voi uita niciodată” (FOTO)

Ce CADOU a primit „Briliantul” Mutu de Sărbători! „E o chestie pe care n-o voi uita niciodată” (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Dec 2018, 18:43

Amintindu-și de anii copilăriei, „Briliantul” a împărtășit cu publicul cele mai frumoase amintiri din acea perioadă.

„Le mulțumesc lui Dumnezeu și Moș Crăciunilor din familie pentru multele cadouri frumoase primite de-a lungul anilor. Dacă-mi amintesc de copilărie, cred că cel mai important cadou primit a fost sprijinul părinților mei în cariera pe care mi-am ales-o, dar dacă e să menționez un dar fizic, un obiect deosebit, a fost o minge de piele, un Artex, cei de vârsta mea știu despre ce vorbesc. Era greu de procurat, nu erau vremurile ca acum, când găsești orice pe toate drumurile. Pe-atunci era valoros ca aurul acel balon! Aveam 7-8 ani, când Moșul mi-a pus mingea sub brad. Nu vă puteți imagina privirea mea și emoțiile pe care le-am avut atunci când am văzut-o sub pom. E o chestie pe care n-o voi uita niciodată și mă întorc la acea imagine când vreau să mă motivez și-acum, la anii mei”, a povestit Mutu pentru Libertatea.

„Și băieții de la bloc au fost la fel de fericiți ca mine, fiindcă am pus mingea la treabă. Și ei au apreciat-o foarte mult, v-am zis doar că era o piesă rară la finalul anilor 80. 
Întorcându-mă la Adi Mutu de acum, ce mă face să fiu fericit sunt copiii mei, cel mai frumos cadou de la viață și pe care-i iubesc necondiționat. Mă bucur de ei în fiecare zi și fiecare moment petrecut cu ei chiar este un dar de la Dumnezeu”, a mai adăugat fotbalistul. 

„Artexul era un vis în partea a doua a anilor 80, unii întunecați în istoria României. Când până și baloanele de cauciuc „de 35”, mai degrabă ovale, erau ceva deosebit, mingea Artex era considerată o bogăție, chiar era scumpă, care doar cu intervenții sau adusă pe ascuns putea fi obținută. Mingile se descoseau, se vedea camera prin ele, le umflam la vulcanizare, dar rezista chiar și fără câteva petice. Pe maidan sau între blocuri, era considerat ca acum un meci de Champions League cel ce se desfășura cu Artexul pe teren. Era mingea aristocraților”, a rememorat Adrian.

Adi Mutu își petrece momentan vacanța în Maldive, alături de frumoasa lui soție, Sandra.


 

Citeşte mai multe despre:   adrian mutu  -   briliantul  -   craciun  -   cadou