Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sport ANAMARIA PRODAN rupe tăcerea! Decizie RADICALĂ după ce s-a spus că e PROSTITUATĂ! Imagini dureroase pentru REGHECAMPF (FOTO)

ANAMARIA PRODAN rupe tăcerea! Decizie RADICALĂ după ce s-a spus că e PROSTITUATĂ! Imagini dureroase pentru REGHECAMPF (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 24 Ian 2019, 17:36

Celebra impresară Anamaria Prodan a vorbit recent despre momentul care a făcut-o să fie credincioasă și să frecventeze lăcașurile de cult.

Este vorba despre perioada în care impresara a fost interzisă o perioadă în ziarul Gazeta sporturilor după ce a apărut pe prima pagină într-o postură mai puțin plăcută. Vedeta a apărut într-o ediție din 2013 dezbrăcată cu un felinar lângă fereastra la care stătea.

“Atunci am mers la biserică şi mi-am cerut scuze. Eu, un ateu convins, m-am dus la biserică. Aveam atâtea frustrări, răutăți și-o ură în mine... Acea pagină 1 din Gazetă a reprezentat cel mai greu moment pentru mine. M-a afectat enorm, enorm, enorm!”, a declarat Anamaria Prodan într-un interviu pentru gsp.ro.

Ea a declarat că a fost foarte afectată de conflictul pe care l-a avut cu jurnaliștii și de momentul în care Gazeta a publicat fotografia compromițătoare.  

“Sincer? Cel mai tare din toată viața mea! Am lăsat mulți ani impresia că nu contează, dar eu venind din presă am înțeles imediat ce înseamnă.... Am realizat că vina mi-a aparţinut în exclusivitate mie. Pentru că oricât de rea eram de gură, oricât de mult mă deranja ce scria cineva, nu trebuia să fac ceea ce am făcut. Am avut momente de nebunie, recunosc! Ajunsesem la saturație și veneam după evenimente din viața mea când toate ziarele din Olanda înaintea meciului cu Ajax titrau "Reghe, șeful mafiei pariurilor!". Atacurile m-au înnebunit! Tot ce era de mine și de Reghe se prelua în străinătate. Știrile mă dărâmau și-am avut un moment de nebunie. Voiam să mă întâlnesc și cu oamenii, să le explic.. Am făcut tot ce a fost omenesc pe pământ”, a declarat impresara.

sursa foto: gsp.rp

Citeşte mai multe despre:   anamaria prodan