Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sfaturi utile ATENȚIE! E sărbătoare mare! Ferește-te de acest PĂCAT astăzi! Trimite-le celor dragi cele mai frumoase urări de Sfinții Mihail și Gavril

ATENȚIE! E sărbătoare mare! Ferește-te de acest PĂCAT astăzi! Trimite-le celor dragi cele mai frumoase urări de Sfinții Mihail și Gavril

Un articol de: Adela Iacob - 08 Noi 2019, 12:02

În fiecare an, pe 8 noiembrie, românii îi prăznuiesc pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil.


 

CUTREMUR LA PRO TV! LACRIMI AMARE PENTRU FLORIN CĂLINESCU! A PRIMIT UN DIAGNOSTIC TERIBIL! DIN PĂCATE...


 

Se obișnuiește ca în ajunul sărbătorii să se împartă pomană pentru sufletele morților, aceste ofrande numindu-se popular "Moșii de Arhangheli".

Totodată, un vechi obicei spune că de sărbatoarea Arhanghelilor se aprind lumânări atât pentru oamenii în viață, cât și pentru cei morți fără lumânare sau dispăruți în împrejurări năprasnice.


Se spune că cel care lucrează în această zi se va chinui cumplit în ceasul morții.

DOAMNE, CUM ARATĂ!CRISTI BORCEA E DE NERECUNOSCUT! IMAGINI BOMBĂ ELIBERARE! VALENTINA PELINEL, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

 

Milioane de români poartă numele Arhanghelilor Mihail și Gavril, prăznuiți astăzi.

Cu această ocazie ne dorim să le transmitem cele mai frumoase urări celor dragi, pline de caldură.

Iată o lista speciala cu cele mai frumoase urări

 

PIERDERE URIAȘĂ ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! FANII LUI FUEGO SUNT DEVASTAȚI! IRINA LOGHIN A VĂZUT IMAGINILE! DIN PĂCATE...(GALERIE FOTO)

 

Arhanghelul Mihail, Înger al adevărului și al dreptatii, să-ți stea alături mereu, la bine și la greu, să-ți lumineze calea și să-ți arate destinul. La multi ani Mihai/Mihaela!

De Sfinții Mihail și Gavriil să ai parte de tot ce este mai bun pe lume și să te simti binecuvantată, pentru că Dumnezeu ți-a oferit tot ce ți-ai putea dori: iubire, sănătate și frumusețe. La multi ani!

 Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii!

 Îngerul al cărui nume îl porți să îți călăuzească pașii, Mihaela și să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine. La mulți ani!

 

LACRIMI ÎN LUMEA MANELELOR! NE-A PĂRĂSIT FLORIN SALAM! S-A AFLAT DETALII DESPRE BOALA GREA PE CARE A ASCUNS-O

 

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate și un sincer "La mulți ani!"

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

„Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu iți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani, Mihai!”

"Fie ca Sfinții ce te protejaza să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!"

"Arhanghelul Mihail, înger al adevarului și al dreptății, să-ți stea alături mereu, la bine și la greu, să-ți lumineze calea și să-ți arate destinul. La mulți ani!

Scumpă Mihaela, îți doresc să îți sărbătorești ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!"

 

ȘOC TOTAL LA CASA REGALĂ! PRINȚUL WILLIAM, PRINS ÎN FAPT CU AMANTA! SOȚIA LUI, ÎN LACRIMI! IMAGINI BOMBĂ AU AJUNS PE INTERNET