Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sfaturi utile REGULI Feng Shui pentru 2019! Cum aduci NOROCUL și BANII în casă? (FOTO)

REGULI Feng Shui pentru 2019! Cum aduci NOROCUL și BANII în casă? (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 03 Ian 2019, 11:39

Feng Shui este o știință străveche, de aproximativ 6000 de ani, ce studiază influența stelelor în viața omului, prin modul în care energiile sunt dispuse în spațiul în care locuim sau muncim. 

Carul Mare are nouă stele, dintre care șapte vizibile cu ochiul liber. Fiecare stea aparține unuia din cele cinci elemente fundamentale: Apă, Pământ, Lemn, Foc, Metal, iar remediile folosite pentru blocarea energiilor negative și amplificarea celor pozitive au la bază relația dintre aceste cele cinci elemente fundamentale, conform CanCan.

Timpul, conform Feng Shui, este împărțit în epoci a câte 20 de ani fiecare, numerotate de la 1 la 9, fiecare epocă se repetă o dată la 180 de ani. Începând cu anul 2004 până în 2024, suntem guvernați de steaua 8 a Carului Mare, astfel că energia lui 8 este cea mai bună, ea aduce prosperitate și armonie în prezent. Următoarele două stele, în ordine crescătoare, sunt și ele bune, astfel că 9 și 1 sunt celelalte două stele cu energii foarte bune care aduc prosperitate și armonie umană.

Așadar, din cele 9 stele ale Carului Mare, trei au energie bună, iar șase au energii negative, mai precis stelele 2, 3, 4, 5, 6, 7 sunt negative, iar 8, 9 și 1 sunt pozitive.

Pentru a aplica formulele specifice de măsurare a spațiului de locuit sau de muncă, este nevoie de anul în care s-a dat în folosință clădirea în care se afla spațiul respectiv. De asemenea, mai este nevoie de planul/releveul spațiului pentru a putea aplica în mod corect formulele. Remediile aplicate sunt specifice fiecărei case.

Cum să atragi bunăstarea în casă? Iată remediile Feng Shui pentru 2019!

1. În Nord-Estul casei se află steaua 2, care aparține elementului Pământ și provoacă boli, probleme de digestie, probleme cu stomacul etc. Pentru a ameliora această energie, este nevoie de folosirea unui recipient cu apă și sare, așezat pe o tavă din inox, deoarece elementul Pământ se consumă interacționând cu elementele Apă și Metal. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

2. În Sudul casei se află steaua 3, care aparține elementului Lemn și care aduce furie, anxietate, probleme cu picioarele. Remediul constă în folosirea unui obiect din ceramică roșie, deoarece Lemnul se consumă în relația cu Focul – culoarea roșie – și pământul – ceramică.

3. În Nordul casei se va afla steaua 4, care aparține elementului Lemn și care aduce aventuri sexuale, relații de scurtă durată, relații extraconjugale. Remediul constă în folosirea unui obiect din ceramică roșie.

4. În sud-vestul casei se va afla steaua 5, care aparține elementului Pământ și care aduce ghinioane probleme, blocaje. Remediul constă în folosirea unui recipient transparent cu apă și sare, pe o tavă din inox, iar în jurul recipientului vor fi așezate șase monede.

5. În Estul casei va fi steaua 6, care aparține elementului Metal și care aduce probleme legale, probleme cu actele, cu instituțiile statului. Remediul constă în așezarea a trei fire de bambus, în vas transparent cu apa, în această parte a casei.

6. În Sud-Vestul casei, va fi steaua 7, care aparține elementului Metal și care aduce scandaluri, certuri, conflicte. Remediul constă în așezarea a trei fire de bambus, în vas transparent cu apă, în această parte a casei.


 

Citeşte mai multe despre:   feng shui  -   bani  -   noroc  -   reguli