Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sfaturi utile Reguli sfinte de Feng Shui pentru a atrage iubire și sănătate în 2020. Șase pași simpli

Reguli sfinte de Feng Shui pentru a atrage iubire și sănătate în 2020. Șase pași simpli

Un articol de: Adela Iacob - 07 Ian 2020, 15:42

De mai bine de 6000 de ani, Feng Shui a devenit o artă de a trăi, multe persoane ținând cont de anumite principii simple aplicate în spațiul unde locuiesc. Pare complicat, dar dacă ții cont de anumite reguli simple, poți atrage în 2020 iubire și dragoste în viața ta.

TRAGEDIE DE PROPORȚII! ANDREEA ESCA, IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT CUMPLIT! MEDICII AU FĂCUT DECLARAȚII ȘOCANTE (GALERIE FOTO)

Conform specialistului Feng Shui Gena Rusu, toate remediile țin cont de relația dintre cele cinci elemente fundamentale, scrie viva.ro. 

IMAGINI FIERBINȚI CU BIANCA DRĂGUȘANU DEZBRĂCATĂ COMPLET! FOTOGRAFIILE XXX AU AJUNS PE INTERNET

'Pentru a fi siguri că așezați corect remediile în casă, aveți nevoie de planul casei și de o busolă, pentru a identifica direcțiile cardinale corespunzătoare fiecărei zone din casă. Apoi, fiți atenți să așezați în fiecare direcție cardinală remediile indicate.

VALENTINA PELINEL I-A SPUS ADIO DEFINITIV! CRISTI BORCEA E LA PĂMÂNT! DE DATA ASTA A COMIS-O GRAV (GALERIE FOTO)

De menționat că toate remediile Feng Shui țin cont de relația dintre cele cinci elemente fundamentale: apă, pământ, lemn, foc, metal. Pentru a consuma o energie nefavorabilă folosim elementele care epuizează energia respectivă, iar pentru a o susține folosim elementele care o întăresc, o amplifică. De asemenea, este bine de știut că din cele 9 stele ale Carului Mare trei sunt bune, cele reprezentate de stelele 8, 9 și 1, iar șase sunt nefavorabile, cele de la 2 la 7 inclusiv.

În centrul casei va fi steaua 7, care poate provoca scandaluri, certuri, bârfă. Este o stea care aparține elementului Metal și poate fi consumată cu ajutorul Lemnului și a Apei, deoarece Metalul dă naștere Apei și intră în relație conflictuală cu Lemnul pe care îl atacă și se epuizează. Din acest motiv, puteți așeza în centrul casei trei fire de bambus.

CUTREMUR MONDEN! IRINA RIMES, PE FELIE CU ADRIAN MINUNE! E BOMBA ANULUI (GALERIE FOTO)

În Sudul casei va fi steaua 2, a bolilor, care aparține elementului Pământ. Ea poate fi consumată cu ajutorul Metalului și Apei, deoarece Pământul dă naștere Metalului. Chiar și în realitate, toate minereurile de fier (Metal) sunt în Pământ. Astfel în partea de Sud a casei este indicat să aveți șase monede chinezești sau un recipient transparent cu apă, în care adăugați câteva linguri de sare, pe care îl așezați pe o tavă din inox, iar în jurul recipientului puteți pune, pe tavă, 6 monede românești sau chinezești.

În Nordul casei se va află steaua 3, care produce anxietate, furie, tensiune interioară, probleme cu picioarele sau cu fiul cel mare. Este o stea care aparține elementului Lemn și poate fi consumată cu ajutorul Focului și Pământului. Chiar și în natură Lemnul este consumat de Foc și epuizat de Pământ, fiindcă obosește când îl străpunge cu rădăcinile lui. Astfel, că în Nordul casei este nevoie de un obiect din ceramică sau porțelan (elementul Pământ) de culoare roșie (elementul foc).

CUTREMUR ÎN FAMILIA REGALĂ BRITANICĂ! MEGHAN MARKLE A CEDAT! HARRY, ÎN LACRIMI! DEZVĂLUIRI CARE ARUNCĂ TOTUL ÎN AER

În Sud – Vestul casei, se va află steaua 4 a relațiilor de scurtă durată, a relațiilor extraconjugale, a aventurilor. Această stea aparține elementului Lemn și poate fi consumată de Foc și de Pământ, la fel ca steaua 3. Puteți pune același remediu și în Sud Vest: un obiect din ceramică roșie.

În Estul casei se va afla steaua 5, care este responsabilă de ghinioane, probleme, blocaje. Ea aparține elementului Pământ și poate fi consumată de Metal și de Apă. Astfel că și în Est, la fel ca în Sud, puteți pune un recipient transparent cu apă, în care adăugați câteva linguri de sare, pe care îl așezați pe o tavă din inox, iar în jurul recipientului așezați 6 monede chinezești sau românești.

În Sud-Estul casei se va află steaua 6, care produce probleme cu actele, cu instituțiile statului, cu legea. Ea aparține elementului Metal și poate fi consumată de Lemn și de Apă, la fel ca steaua 7 din centrul casei. Iar remediul pentru ea constă în așezarea a trei fire de bambus în vas transparent cu apă', a explicat Gena Rusu.