Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sfaturi utile Top 10 cele mai frumoase piese de dragoste ale tuturor timpurilor. Află dacă preferata ta se numără printre ele (VIDEO)

Top 10 cele mai frumoase piese de dragoste ale tuturor timpurilor. Află dacă preferata ta se numără printre ele (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 19 Apr 2020, 20:46
FOTO: Pixabay.com Sfaturi utile

Indiferent dacă vrei să te relaxezi, să asculți muzică în timp ce muncești sau să petreci o seară romantică alături de persoana iubită, poți asculta unele dintre cele mai frumoase și mai îndrăgite piese de dragoste ale tuturor timpurilor.

Clipele petrecute alături de cei dragi, de jumătatea ta, merită să fie marcate de cântece bine cunoscute în întreaga lume. Ai putea aduce un plus de magie la întâlniri, la cine romantice sau pur și simplu în serile în care stai împreună cu jumătatea ta.

De la Adele la Beyoncev și Justin Timberlake, până la clasicele melodii de dragoste ale Madonnei, Bonnie Tyler și Queen toate au stat mărturie la petreceri pentru noi sau pentru părinții noștri, la fiecare dans alături de persoana iubită.

Iată, potrivit Insider, care sunt cele mai frumoase 10 piese de dragoste din toate timpurile. Nu te-ai fi așteptat la așa un clasament!

10 cele mai frumoase piese de dragoste ale tuturor timpurilor:

Locul 10: „In your eyes” - Peter Gabriel feat. Youssou N'Dour (1986)

 

Piesa din 1986 a lui Peter Gabriel a făcut parte și din coloana sonoră a filmului „Say Anything”. O comedie romantică de care este imposibil să nu te îndrăgostești.

Locul 9: „You Hand in Mine” – Explosion in the Sky (2003)

 

Deși piesa rock a celor de la Explosion in the Sky, lansată în 2003 este doar un instrumental, poate fi piesa perfectă pentru o atmosferă romantică în serile de vară.

Locul 8: „The Power of Love” – Celine Dion (1993)

 

Una dintre melodiile pe care ai dansat cu siguranță și tu și părinții tăi este piesa din 1993 a lui Celine Dion. Una dintre cele mai romantice melodii ale tuturor timpurilor, a fost întotdeauna recunoscută pentru mesajul puternic pe care îl transmite.

Locul 7: „God Only Knows” - The Beach Boys (1966)

 

Piesa care aproape că topește inimi este unul dintre cele mai bune cântege ale tuturor timpurilor. Brian Wilson a depus un efort demn de lăudat în 1966 când a compus versurile de pe albumul „Pet Sounds”.

Locul 6: „Make You Feel My Love” – Adele (2008)

 

Artista este deținătoarea numeroaselor premii Grammy, iar în 2008 a lansat una dintre piesele care se pare că a intrat în istorie pentru romantismul pe care îl emană.

Locul 5: „Thinkin' Bout You” – Frank Ocean (2012)

 

Piesele lui Frank Ocean sunt întotdeauna remarcabile. Melodiile pe care artistul le cântă sunt greu de uitat și îți rămân întipărite în memorie mult timp după ce le-ai ascultat. Acest lucru se întâmplă și cu piesa „Thinkin' Bout You”, care ocupă Locul 5 în clasament.

Locul 4: „At Last” – Etta James (1960)

 

Este unul dintre cele mai vechi cântece din topul pieselor romantice alte tuturor timpurilor, iar astfel dovedește că romantismul nu ține cont nici de ani nici de vârstă.

Locul 3: „You Make Loving Fun” - Fleetwood Mac (1977)

 

O piesă pe care poți dansa sau pe care o poți asculta în timpul unei cine romantice este „You Make Loving Fun”. Nu este de mirare că opera rock se clasează pe Locul 3.

Locul 2: „September” - Earth, Wind, and Fire (1978)

 

Melodia trupei funk este considerată una dintre cele mai bune piese ale secolului trecut, fiind o piesă rtimată pe care poți dansa oricând alături de persoana iubită.

Locul 1: „I Will Always Love You” - Whitney Houston (1992)

 

Nu credem să există cineva care să nu fi auzit măcar o dată celebra piesă a artistei Whitney Houston. Melodia de pe coloana sonoră a filmului Bodyguard. Celebra piesă a fost inițial un hit lansat de Dolly Porton în 1974, în vocea inconfundabilă a lui Whitney a făcut din piesa interpretată de artista cowntry, cel mai ascultat cântec de dragoste al tuturor timpurilor.