Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sfaturi utile Experții au decis! Care este culoarea anului 2020

Experții au decis! Care este culoarea anului 2020

Un articol de: Adela Iacob - 05 Dec 2019, 14:22

Ca în fiecare an, Institutul Pantone a ales culoarea pentru anul care 2020.

TRAGEDIE ÎN MUZICA POPULARĂ! CEA MAI ÎNDRĂGITĂ CÂNTĂREAȚĂ A FOST DUSĂ LA CIMITIR! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN LACRIMI (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

În anul care vine, cea mai potrivită culoare este albastru clasic, o culoare fără vârstă, elegantă prin simplitate.  Albastru clasic sugerează cerul la amurg si subliniază dorinţa noastră pentru o bază stabilă, pe care să clădim, pe măsură ce trecem pragul într-o nouă eră așa a explicat Institutul Allegerea, informează libertateapentrufemei.ro.

LACRIMI PENTRU IULIEI VÂNTUR! SALMAN KHAN A AFLAT TOTUL DESPRE AVENTURĂ! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT ROMÂNCĂI (GALERIE FOTO)

 

De asemenea, albastru clasic este o culoare odihnitoare, aducând un sentiment de pace şi linişte spiritului, oferind refugiu. Nuanţa încurajează optimismul.

DRAMĂ TOTALĂ ÎN TELEVIZIUNE! TRUPUL GABRIELEI CRISTEA A CEDAT! TAVI CLONDA, DEVASTAT DE DURERE! IMAGINI GREU DE PRIVIT

„Trăim vremuri care necesită încredere şi convingere. Acest tip de constanţă şi certitudine este exprimat de Pantone 19-4052 Classic Blue, o nuanţă de albastru solidă, pe care te poţi baza întotdeauna. Albastrul clasic ne încurajează să privim dincolo de evident, să ne dezvoltăm gândirea', a transmis Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

Experţii Pantone aleg de 20 ani culoarea care exprimă cel mai bine spiritul perioadei.