Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sfaturi utile Cine sunt Fapstronauții şi ce legătură au cu masturbarea. E incredibil de ce au devenit tot mai numeroşi

Cine sunt Fapstronauții şi ce legătură au cu masturbarea. E incredibil de ce au devenit tot mai numeroşi

Un articol de: - 18 Sep 2019, 11:17

Un forum Reddit dedicat abținerii de la masturbare are peste 450.000 de membri – și aproximativ 5% dintre ei sunt femei.

Pe lângă pagina de Reddit în care e promovată mișcarea, există chiar filmulețe pe YouTube în care diverși susținători ai noii mișcări arată poze cu ei înainte și după ce au trecut printr-o perioadă de abstinență de la masturbare și, în care pretind că datorită acestei abțineri au pielea și părul mult mai fine și mai strălucitoare.

Ei susțin că noul stil de viață a dus la o reformare fizică și mentală completă. Sunt foarte mulți suținători ai mișcării care repetă ca pe o poezie ceva de genul „După ce am început NoFap, am simțit mai multă motivație, mai multă putere de voință și mai multă disciplină".

Comunitatea numită NoFap a câștigat o notorietate ciudată de când a fost fondată în 2011 de către dezvoltatorul web din Pittsburgh, Alexander Rhodes, potrivit tabu.ro. Inspirati de un studiu mic care a sugerat că nivelul de testosteron masculin ar fi crescut după șapte zile de abstinență de la ejaculare, adepții sunt convinși că dacă evită masturbarea pot să-și regenereze creierul.

În încercarea de a-și atrage susținătoarele femei, o tendință în creștere, NoFap a introdus recent noi măsuri, inclusiv angajarea moderatoarelor pe forumuri specifice. No Fap-ul mai este denumit și restartare.
 

Citeşte mai multe despre:   masturbarea  -   Fapstronauții  -   nofap