Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sfaturi utile Care sunt CELE MAI PERICULOASE poziţii sexuale! Bărbații pot suferi FRACTURI de penis!

Care sunt CELE MAI PERICULOASE poziţii sexuale! Bărbații pot suferi FRACTURI de penis!

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Dec 2018, 18:50

Un studiu internaţional, efectuat de specialişti în urologie, a arătat că pot exista și pericole pentru parteneri în timpul actului sexual, cauzate mai ales de poziţiile sexuale nepotrivite.

Studiul a fost realizat după o cercetare îndelungată privind fracturile în zona penisului şi ale mecanismelor care le-au cauzat, conform Adevărul.ro

Contrar așteptărilor, cele mai periculoase poziţii sexuale sunt chiar cele mai folosite și cele mai banale: pe la spate, poziţia misionarului şi femeia deasupra. 

Conform studiului, poziţia „pe la spate” este cea mai periculoasă pentru bărbaţi. Nu mai puţin de 44% dintre bărbaţii care au participat la studiu au suferit fractură la penis în urma sexului în această poziţie. Pericolul există şi pentru femei, tot în această poziţie. În urma actului prea pasional, se poate ajunge și la rupturi vaginale.  Conform altui studiu, aceasta este și poziția preferată de români.

Pe locul doi la accidente sexuale se află chiar poziţia „misionarului”. Conform studiului, 25% dintre fracturile la penis sunt cauzate de sexul în această poziţie. „Bărbatul deasupra şi pe la spate sunt poziţiile asociate cel mai adesea cu fracturi bilaterale ale «corpus cavernosum» şi cu leziunile uretrale”, se arată în studiu. Şi în cazul poziţiei misionarului pericolele sunt reciproce.

Pe locul al treilea la poziţii periculoase se află „femeia deasupra”. Doar 10% dintre cazuri sunt cauzate de această poziţie, cauzând fracturi de penis foarte grave, iar motivele sunt lesne de închipuit, mai ales când sexul devine prea pasional.

Citeşte mai multe despre:   pozitii sexuale