Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sfaturi utile Încă mai ai timp să îți pregătești ghetuțele. Uite ce daruri îți aduce Moș Nicolae

Încă mai ai timp să îți pregătești ghetuțele. Uite ce daruri îți aduce Moș Nicolae

Un articol de: Adela Iacob - 04 Dec 2019, 11:16

Sărbătoarea Sfântului Nicolae este asociată cu ziua cadourilor. Copiii sunt cei mai nerăbdători, atunci când vine vorba cadouri, dar și de sosirea mosului, pentru că ziua de 6 decembrie mai este numită și ziua de ” Moș Nicolae”. 

LACRIMI PENTRU IULIEI VÂNTUR! SALMAN KHAN A AFLAT TOTUL DESPRE AVENTURĂ! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT ROMÂNCĂI (GALERIE FOTO)

În ziua de Moș Nicolae se dăruiesc dulciuri, fructe, cărți, lumânări colorate, o pungă cu grâu sau cu orez, simboluri ale sporurilor în gospodărie, flori și mai ales busuioc.

TRAGEDIE ÎN MUZICA POPULARĂ! CEA MAI ÎNDRĂGITĂ CÂNTĂREAȚĂ A FOST DUSĂ LA CIMITIR! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN LACRIMI (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

De sute de ani, copiii cuminți îl așteaptă pe Moș Nicolae, dar și cei mai obraznici, pentru că și ei pot primi o nuielușă, scrie libertatea.ro. 

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! VEDETA TV A FOST GĂSITĂ MOARTĂ! SFÂRȘITUL TRAGIC A FOST PREZIS! VĂ ANUNȚĂM CU REGRET CĂ...

Darurile trebuie înfășurate în săculețe de culoare albă sau aurie, apoi se vor pune în cizmulițe sau în pantofi. Tradiția spune că aceste ambalaje de culoare albă și aurie sunt simboluri ale armoniei și, în noaptea Moșului Nicolae, au putere magică.Cadourile trebuie puse în ghetuțe în noaptea de 5 spre 6 decembrie.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! MARIA GHIORGHIU A FĂCUT ANUNȚUL BOMBĂ! 'VOM TRĂI ZILE CUMPLITE'! URGIA E APROAPE

În România, circa 800.000 de români poartă numele Nicolae, din aceștia, aproximativ 520.000 sunt bărbați, în timp ce peste 280.000 sunt femei.

Cel mai populare nume sunt Nicolae sau Nicoleta, fiind urmate de Nicola, Nikola, Nicolina, Niculița, Neculița, Nicole, Niculai, Neculai, Niculae sau Nicu. Totodată, alte nume derivate sunt Nicușor și Nicolaie.