Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Sfaturi utile 10 Spectacole de stand-up comedy pe care le poți urmări din confortul propriului cămin! Tu ți-ai ales deja preferarul? (VIDEO)

10 Spectacole de stand-up comedy pe care le poți urmări din confortul propriului cămin! Tu ți-ai ales deja preferarul? (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 18 Mar 2020, 17:05
FOTO: Pixabay.com Sfaturi utile

Cu siguranță, fiecare dintre noi a ajuns măcar o data la un show de standup, iar de acolo nu a putut pleca altfel decât vesel.

Fie că vrei doar să te relaxezi cu o serie de glume sau să iei o scurtă pauză de lamuncă, un show se stand-up comedy poate fi o idee extraordinară, mai ales dacă nu ești un împătimit al serialelor, iar pe unele dintre ele le poți viziona chiar din confortul propriului apartament.

Marele avantaj, atunci când te uiți la stand-up este că uneori, nici nu e nevoie să urmărești spectacole la televizor. Îți poți alege momentele preferate de pe YouTube, unde îi găsești pe majoritatea comedianților din România și unde înregistrează milioane de vizualizări, sau poți urmări pe Netflix show-urile străine.

Când ai râs ultima dată copios împreună cu prietenii tăi? Trebuie să recunoștem, sunt și o idee cool pentru serile pregătite alături de priteni. Între două meciuri de „UNO” puteți pregăti popcorn pentru toată lumea și timp de câteva zeci de minute să urmăriți fragmene din spectacolele de la Sala Palatului, pe care le găsiți și online.

De la Jim Gaffiagan și Eddie Murphy, până la show-ul „Comedians of the World” difuzat de Netflix, la Teo și Costel sau cunoscutul Bobonedete, și de ce nu, momentele incredibile ale lui Dan Badea – toate sunt idei bune dacă vrei să te relaxezi cu băutura ta preferată, prietenii apropiați și gustările pe care le iubiți, la un show de stand-up comedy acasă.

Am întocmit o listă de show-uri de stand-up pe care se merită să le vezi, mai ales dacă ai timp și îți dorești să îți umpli casa de momente pline de voie bună.

Show-uri de stand-up comedy din România pe care le poți revedea pe YouTube:

Teo Stand Up Comedy

Costel Stand-up Comedy

Dan Badea

 

Mihai Bobonete

Micutzu

Spectacole de stand-up din afară pe care le poți găsi și online:

Netflix a lansat o serie de episoade „Comedians of the World” ce aduce împreună comedianți din toată lumea și momentele lor, iar dacă nu ai un abonament la Netflix, momentele memorabile din cariera artiștilor străini pot fi regăsite și pe YouTube:

COMEDIANS of the world

Eddie Murphy

Chris Rock

Jim Gaffigan

Dave Chappelle