Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Top TREI cele mai dure zodii. Aparențe sau adevăr?

Top TREI cele mai dure zodii. Aparențe sau adevăr?

Un articol de: Adela Iacob - 29 Noi 2019, 18:25

Experința sau poate doar din cauza aparențelor, unele zodii par destul de dure, însă s-a demonstrta că asta este doar o aparență, aceștia fiind extrem de inimoși. Ănsă, apelează la această mască doar pentru a se proteja, însă cunoscându-i vei avea partea de o surpriză extrem de plăcută, scrie spynews.ro. 

LACRIMI ÎN MUZICA POPULARĂ! A MURIT! MARIA CÂRNECI E ÎN DOLIU! IMAGINILE DURERII (GALERIE FOTO)

Rac

Conform zodiei, racul îşi ţine ascunse foarte bine sentimentele sub carapace. Este unul dintre cei mai sensibili nativi şi îşi va arăta vulnerabilitatea doar în faţa persoanelor apropiate, iar acelea nu sunt multe. Racul este prea nesigur, atât pe propriile forţe, cât şi pe cei din jur. Va dura destul de mult timp până va avea încredere în cineva, însă efortul de a-l cunoaşte merită pe deplin, deoarece este un nativ foarte sincer şi iubitor. Are calităţi la care nu te-ai fi gândit şi va fi mereu gata să-ţi sară în ajutor.

ADIO, MAESTRE! CARMEN HARRA I-A ANUNŢAT MOARTEA! MILIOANE DE FANI SUNT ÎN LACRIMI! ULTIMELE IMAGINI CU MARELE ARTIST (GALERIE FOTO)

Fecioară

Fecioarele sunt extrem de perfecţioniste. De aceea, pot fi considerate firi reci. Vor ca totul să fie pus la punct şi vor avea pretenţii atât de la ei, cât şi de la cei din jurul lor. Sunt destul de prietenoase şi de vorbăreţe în timpul liber, însă când este ceva de rezolvat, sunt axate exclusiv pe muncă. Trebuie să ştii să le găseşti punctele sensibile, pentru că odată ce îşi vor deschide inima în faţa ta, vei fi surprins de cât de altruişti sunt. De cele mai multe ori, se pun chiar pe locul doi, pentru a-şi mulţumi familia sau prietenii.

ULTIMELE IMAGINI CU IRINA LOGHIN! FUEGO A FĂCUT ANUNŢUL ÎN LACRIMI! FANII SUNT DEVASTAŢI! DIN PĂCATE...(GALERIE FOTO)

Scorpion

Scorpionul este considerat ca fiind cel mai dur nativ al zodiacului. Acesta este foarte selectiv şi nu are un grup de prieteni foarte larg. La fel stă situaţia şi în relaţiile amoroase. Nu va avea foarte mulţi parteneri de-a lungul vieţii, deoarece nu vrea să sufere din dragoste. De asemenea, este cunoscut faptul că este un nativ orgolios, însă dacă va considera că-i meriţi iubirea şi respectul, va face orice pentru tine. Este foarte loial şi familist, iar misiunea lui este de a-i face pe cei din jur să se simtă bine.