Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop ZODII condamnate la SINGURĂTATE! AFLĂ dacă vei trăi în CUPLU sau nu!

ZODII condamnate la SINGURĂTATE! AFLĂ dacă vei trăi în CUPLU sau nu!

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Dec 2018, 17:07

Nativii zodiilor de pământ și de apă sunt, prin definiție, mai singuratici. 

Aceștia preferă să se retragă în spațiul lor intim, pentru a face planuri sau a medita. 

Zodiile caracterizate de stări melancolice sau depresive sunt însă cele care rareori reușesc să aibă o viață de cuplu fericită.

Ce zodii sunt condamnate la singurătate?

CAPRICORN

Această zodie este caracterizată de încăpățânare și perseverență, însă nu doar atât. Capricornii sunt pretențioși, nu știu să se deschidă, sunt uneori prea reci și prea prețioși pentru că alt nativ, mai sensibil, să reziste mult timp lângă ei. Chiar dacă sunt iubiți pentru inteligență și spiritual umorului, Capricornii sunt ocoliți pentru felul în care se cred superiori.

LEU

Deși zodii puternice, și Leii sunt singuratici. Preferă anturaje în care sunt în centrul atenției, însă este dificil pentru un partener să satisfacă mereu orgoliul nemăsurat al Leilor. În plus, Leilor le place singurătatea. Dar nu aceea clasică, ci mai degrabă liniștea pe care o savureza lenevind la soare. Ca o pisică uriașă.

SCORPION

Una dintre zodiile de apă pentru care singurătatea are un înțeles diferit. Scorpionii sunt greu de înțeles, trăiesc uneori într-o lume de poveste, însă nu romantică, ci plină de fantezii sexuale. De aceea, uneori este greu să-și găsească un partener pe măsură, care să reușească să-i scoată din depresie, îndeplinindu-le visele erotice cele mai ascunse.