Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Zodiacul chinezesc al zilei. Duminică, 12 ianuarie, astrenele vin cu vești bune

Zodiacul chinezesc al zilei. Duminică, 12 ianuarie, astrenele vin cu vești bune

Un articol de: Adela Iacob - 12 Ian 2020, 11:19

Zodiacul chinezesc are la bază multe tradiții și superstiții, ceea ce face ca veștile pentru fiecare nativ aă aibă rădăcini din vremuri de demult. Pentru ziua de duminică, 12 ianuarie 2020, astrele vin cu vești bune. Ne așteaptă o zi liniștită, cu persoane dragi alături și multă distracție, conform spynews.ro. 

CARMEN HARRA ANUNȚĂ APOCALIPSA, FRAȚILOR: AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL E APROAPE: "SĂ NE AȘTEPTĂM LA CE E MAI RĂU"

Dragon
Dragonii vor avea parte de o zi liniștită în care vor putea să-și pună toate gândurile în ordine pentru săptămâna ce va urma să vină. 

Șarpe
Șerpii vor fi alături de persoanele dragi și se vor gândi serios la planurile pe care vor să și le facă pentru perioada următoare. Se anunță schimbări mari în viața acestora. 

CUTREMUR MONDEN! MONICĂI GABOR E DISPERATĂ! BOALA L-A TRANSFIGURAT! IRINEL COLUMBEANU, ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

Tigru
Tigrii au grijă la persoanelele cu care socializează deoarece au aflat că unele dintre acestea nu sunt neapărat prieteni și le vor răul. Ar trebui să fie mai atenți. 

Maimuță
Maimuțele au planuri mari pentru acest weekend. Acestea vor să se relaxeze și să petreacă timp de calitate alături de persoanele importante din viața lor. 

Cal
Caii nu se lasă doborâti de gândurile mai puțin plăcute care le vin în minte, ci sunt pregătiți pentru un nou început în viața lor. 

Câine
Nativii din zodia câine sunt atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor. Aceștia sunt pregătiți să facă față unor noi provocări și nu spun la nici o oportunitate. 

DOAMNE, CE TRAGEDIE! VIOREL LIS VA FI INCINERAT! OANA A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI! DIN PĂCATE...(GALERIE FOTO)

Mistreț
Mistreții au parte de o perioadă cu multă treabă în viața lor, dar asta le va aduce acestora multe beneficii din toate punctele de vedere. 

Cocoș
Cocoșii nu sunt în largul lor în această zi și speră ca pe seară să aibă alături persoanele pe care și le-au dorit de mult timp în viața lor. 

Bivol
Nativii din zodia Bivol vor reuși să facă în această zi cât n-au făcut într-o săptămână. Aceștia sunt pregătiți pentru a rezolva tot ce este nevoie în timp util.

HALUCINANT! OANA ROMAN, PRINSĂ ÎN FAPT! I-A LUAT MÂNA ȘI...IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE INTERNET! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

 

Oaie
Oile vor petrece mult timp în preajma persoanei iubite și se gândesc serios la planuri pentru viitor alături de aceasta. 

Iepure
Iepurii nu sunt în largul lor, însă vor putea să iasă din această stare atunci când persoana iubită le va da o veste foarte bună. 

Șobolan
Șobolanii se vor face plăcuți atunci când vor merge la evenimentele importante din perioada următoare. Aceștia se axează foarte mult pe modul în care vor reuși să capteze atenția celor din jur.