Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Profeție apocaliptică făcută de astrologul Ioan Burculeț. ROMÂNI, NE AȘTEAPTĂ ASTA: Planeta Uranus ne va zgâlțâi!

Profeție apocaliptică făcută de astrologul Ioan Burculeț. ROMÂNI, NE AȘTEAPTĂ ASTA: Planeta Uranus ne va zgâlțâi!

Un articol de: Redacția Știrescu - 17 Apr 2019, 17:14

Astrologul Ioan Burculeț a făcut câteva profeții astrologice despre viitorul României, despre ce ne așteaptă în următoarele luni.

      TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ! MEDICII AU FĂCUT ANUNȚUL TRIST DESPRE MONICA TATOIU! DIN PĂCATE, S-A ÎNTÂMPLAT PE MASA DE OPERAȚIE
”Nu întâmplător analiza anului 2019 mi-a atras atenția către final de an, începând cu ultimul trimestru, mai concret din a doua parte a lunii octombrie 2019, în care prezența planetei Uranus își va pune amprenta pentru a patra oară în ceea ce înseamnă destinul României în ultimii 43 de ani!

  ȘOC ÎN TELEVIZIUNE! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! TEO TRANDAFIR ESTE VIZATĂ...

De-a lungul timpurilor, influența lui în evenimentele sociale a adus marile schimbări, revoluții sau mișcări la care nu s-a așteptat nimeni, așa cum a fost modelul Revoluției Franceze din anul 1789, care și-a pus amprenta și în țara noastră în vremea domniei lui Alexandru Ioan Cuza când a fost reformat statul Român prin deciziile la nivel politic, social și economic la acea vreme.

  BOMBA ANULUI! CAZUL ELODIA A FOST ELUCIDAT! CE NI S-A ASCUNS ANI DE ZILE! DETALII CUTREMURĂTOARE
“Pentru prima data, anul 1977 avea să aducă manifestarea și simbolistica planetei Uranus, fapt care a coincis la vremea respectivă cu marele cutremur de 7,1, însă evenimentele din planul politicului la vremea respectivă au marcat nemulțumirile minerilor care și-au întrerupt activitatea în vara anului și au dorit o întrevedere cu acesta pentru solutionarea nemulțumirilor la acea vreme” – sursa Wikipedia.

    LACRIMI ÎN MUZICA POPULARĂ: IRINA LOGHIN A FOST BĂGATĂ ÎN BISERICĂ! FANII NU-I VOR UITA NICIODATĂ MUZICA...
De asemenea, în anul 1977 au avut loc schimbările și reformulările în structura securității naționale la acea vreme, faptul că gen. Iulian Vlad a început să avanseze în funcție, și nu întâmplător îl aduc în prim plan, pentru că el a avut un rol de destin la evenimentele de la finalul anului 1989, când din nou, pentru a doua oară, Uranus aspecta negativ sectorul casei astrologice care avea directă legătură cu regele, președintele și guvernul: s-a produs revoluția”, susține astrologul  Ioan Burculeț.

Citeşte mai multe despre:   ioan burculet