Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Află de ce te plac ceilalți în funcție de semnul tău zodiacal: Care este cea mai apreciată zodie

Află de ce te plac ceilalți în funcție de semnul tău zodiacal: Care este cea mai apreciată zodie

Un articol de: Stirescu.ro - 22 Feb 2019, 16:28

De cele mai multe, motivul pentru care apaținem unor grupuri sociale este acela că dispunem de câteva calități pe care cei din jurul nostru le găsesc plăcute și potrivite cu ei și personalitățile lor.

La rândul nostru, și noi admirăm persoane pentru anumite calități ale acestora .

Berbec

 În mod cert, oamenii te plac datorită spontaneității tale. Lumea adoră faptul că niciodată nu știe la ce să se aștepte din partea ta și că ești condimentul fiecărei situații. În relațiile cu persoanele din jur dai dovadă de inventivitate și reușești constant să îi surprinzi, iar prin acest fapt te faci plăcut de multe persoane.

Taur

Oamenii te plac deoarece ești o fire sociabilă și simt că se pot baza pe tine. Ești o persoană despre care au certitudinea că le va fi mereu alături la rău și la bine și în fața cărora își pot deschide sufletul ori de câte ori doresc. De asemenea, ești o persoană dornică de a face multe lucruri de dragul celor din jur, fapt remarcat și apreciat de ei.

Gemeni

 Persoanele din jur te plac pentru inteligența ta. Aceștia știu că pot conta pe tine și că îi poți ajuta atunci când au probleme, deoarece ești cea mai potrivită persoană să le ofere sfaturi sau soluții. Acest fapt are loc datorită modalității tale diferite de a vedea și interpreta lucrurile.

Rac

 Oamenii din jur te plac deoarece ești o persoană altruistă și ai un suflet bun. Îți găsești mulțumirea în a-i ajuta pe cei din preajma ta, faci tot posibilul ca ei să fie bine și să fie fericiți. Aceste calități atrag admirația cu desăvârșire.

Leu

 Oamenii te admiră pentru faptul că ai încredere în tine însuți și lași foarte bine să se vadă asta. Nu este ușor să faci asta, iar cei din jur văd în tine un model de încredere și astfel își preiau motivația din faptele tale, asta te face să fii apreciat.

Fecioară

 În ceea ce privește Fecioarele, oamenii te știu și te apreciază pentru faptul că ești modest. Deși ai avea cu ce să te lauzi, iar cei din jurul tău îți cunosc destul de bine realizările, preferi să nu o faci și să lași ecoul faptelor tale să te recomande.

Balanță

 Oamenii din jurul tău te plac deoarece îți pasă foarte mult de cei care fac din partea ta și deoarece te implici foarte mut în relațiile cu aceștia. Nu vor fi nevoiți niciodată să-și pună întrebări despre cât de mult ții la ei deoarece vor avea certitudini în acest sens în mod constant. Te consideră o persoană demnă de încredere și au convingerea că le vei fi mereu alături.

Scorpion

 În ceea ce îi privește pe nativii Scorpion, aceștia sunt plăcuți de cei din jur deoarece sunt intriganți și reușesc să impresioneze. Datorită acestor atribute, atrag oamenii de partea lor și îi fac să-și dorească să petreacă alături de tine cât mai mult timp pentru a te cunoaște și mai bine.

Săgetător

Oamenii apreciază la tine că ești puternic și hotărât. Datorită acestor atribute reușești să motivezi persoanele din jurul tău să aibă la rândul lor aspirații mărețe și să muncească pentru a le îndeplini. De asemenea, oamenilor le place atitudinea ta pozitivă și faptul că reușești să îi binedispui.

Capricorn

 În ceea ce îi privește pe nativii Capricorn, sunt plăcuți pentru faptul că nu lasă trecutul să îi influențeze; sunt persoane care nu se lasă doborâte de obstacolele trecutului, de ceea ce s-a întâmplat în trecut. Este binecunoscut faptul că nu este un lucru ușor să faci asta, tocmai de aceea sunt apreciați pentru că se concentrează doar pe prezent și viitor.

Vărsător

 Acești nativi sunt plăcuți de cei din jur datorită faptului că sunt nonconformiști. Se acceptă și se plac așa cum sunt, nu încearcă să se încadreze în tiparele societății. Sunt conștienți de unicitatea lor dată de calitățile și defectele pe care le au, iar aceste aspecte atrag admirația celor din jur…

Pești

 Nativii Pești sunt plăcuți datorită profunzimii sentimentelor. Acest semn zodiacal știe să te facă să te simți iubit și apreciat, atrăgând ca un magnet exact aceleași sentimente din partea celor din jurul lor. Astfel, se poate spune despre acești nativi că sunt „buni de pus pe rană”.