Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop HOROSCOPUL RUNELOR! Aceştia sunt CEI MAI NOROCOŞI NATIVI, vineri, de Ziua Îndrăgostiților

HOROSCOPUL RUNELOR! Aceştia sunt CEI MAI NOROCOŞI NATIVI, vineri, de Ziua Îndrăgostiților

Un articol de: Redacția Știrescu - 13 Feb 2020, 23:11

Runele sunt simboluri divine folosite cu mare succes şi în zilele noastre. De cele mai multe ori sunt utilizate pentru protecţie şi noroc. Află ce predicţii îţi aduc runele vineri, 14 februarie, în funcţie de zodie, după cum relatează Sfatulparintilor.ro.

INCENDIAR! S-A AFLAT SECRETUL LUI CRISTI BORCEA! ȘI-A OBLIGAT TOATE SOȚIILE SĂ FACĂ ACEST GEST! DOAMNE, CE RUȘINE

BERBEC

Runa etalată este NAUTHZI

În timpul zilei cel mai bine ar fi să îţi revizuieşti planurile. Descoperă ce energii se ascund în tine şi află cum să atragi norocul de partea ta. Învaţă din dificultăţile şi momentele grele din viaţa ta şi vezi cum ai putea să găseşti zilnic parte bună a lucrurilor.

RUNELE NU MINT! MIHAI VOROPCHIEVICI, PREVIZIUNI DEVASTATOARE! SĂPTĂMÂNĂ DE COȘMAR PENTRU ACESTE ZODII

TAUR

Ruta etalată este SOWELU

Runa etalată anunţă un moment de schimbare pentru cel care o primeşte. A venit timpul să accepţi aspectele din viaţa ta pe care le-ai negat şi să te bucuri de beneficiile pe care acestea le pot aduce.

GEMENI

Runa etalată este WUNJO

Runa prevesteşte posibilitatea tristeţii. Există riscul să te îndepărtezi singur de bucuria din viaţa ta şi să te afunzi într-o stare de singurătate. Deschide-ţi porţile către Divinitate şi învaţă săte bucuri de lucrurile importante din viaţa ta.

INCENDIAR! CE PĂRŢI INTIME A ARĂTAT ANAMARIA PRODAN PE INSTAGRAM. REGHECAMPF A TURBAT DE FURIE (GALERIE FOTO)

RAC

Runa etalată FEHU

Umrează o perioadă prosperă pentru tine. Această rună semnifică abundenţa care urmează să se ivească în viaţa personală, dar şi profesională a nativilor din Rac.

LEU

Runa etalată INGUZ

Renunţă la pesimism şi dă startul credinţei. Deşi poate părea greu de crezut, dragostea şi pacea în viaţa sentimentală sunt foarte uşor de obţinut. Trebuie doar să crezi că norocul se îndreaptă spre tine. Vei avea parte de surprize!

FECIOARA

Runa etalată MANNAZ

Trebuie să ştii că toate lucrurile bune din viaţa ta încep cu o relaţie bună cu sinele. Pacea interioară aduce adevărate schimbări în viaţa ta, Nu judeca oamenii care îţi sunt aproape şi tolerează lucrurile care ţi se întâmplă. Învaţă să ierţi şi să depăşeşti momentele.

BALANŢĂ

Runa etalată RAIDO

Se iveşte posibilitatea unei călătorii, fie singur fie alături de o persoană apropiată. Drumul are ca scop vindecarea rănilor interioare şi poate aduce în viaţa ta o legătură neaşteptată cu un om pe care nu l-ai mai văzut demult.

SCORPION

Runa etalată URUZ

Runa îţi vesteşte o schimbare majoră în viaţă. Este vorba de un eveniment care îţi va modifica existenţa într-un sens pozitiv. Simbolul masculinităţii, runa Uruz mai anunţă şi puterea fizică şi sănătate.

SĂGETĂTOR

Runa etalată ALGIZ

Pericolele se ivesc în calea ta în cursul zilei de astîzi. Nu trebuie însă să îţi fie teamă! Forţa de protecţie din interiorul sufletului tău te va ajută să depăşeşti cu bine orice moment!

CAPRICORN

Runa etalată este EHWAZ

Nu lăsa energiile negative să îţi afecteze viaţa. Cei din jur te vor încărca cu problemele lor, iar tu s-ar putea să simţi că totul te compleşeşte. Refuză toate cerinţele oamenilor din preajma ta şi nu te lăsa doborât de dificultăţile zilnice.

VĂRSĂTOR

Runa etalată este ISA

Fii răbdător şi nu risipi timpul preţios din viaţa ta. Te aşteaptă o variantă mai bună în perioada următoare aşa că încearcă să nu iei decizii pripite.

PEŞTI

Runa etalată este LAGUZ

Crede în tine şi în obiectivele pe care ţi le-ai propus. Indiferent de obstacole, apa îşi găseşte întotdeauna drumul. Iar astfel şi tu vei ajunge întotdeauna pe calea cea dreaptă.