Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Horoscopul de mâine: DOUĂ ZODII ÎNCEP SĂPTĂMÂNA CU DREPTUL!

Horoscopul de mâine: DOUĂ ZODII ÎNCEP SĂPTĂMÂNA CU DREPTUL!

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Mar 2019, 17:01

Iată previziunile astrologului Acvaria pentru ziua de mâine, 18 martie 2019!


BERBEC: Stai de vorbă cu o persoană care reprezintă autoritatea în ochii tăi, pentru că îl consideri net superior ţie prin experienţa sa de viaţă, prin bagajul de cunoştinţe pe care îl deţine, poate prin funcţia pe care o ocupă în societate şi baţi la uşa lui cu speranţă şi încredere că îţi va oferi cel mai folositor sfat pentru situaţia în care te afli. Singur nu ai găsit o cale potrivită, de aceea, înainte de a porni spre ceva nou, vrei să vezi ce-ţi transmite acest om. Ideile care vin de la el vor avea efecte fantastice asupra ta: te motivează, te ambiţionează, te încarcă la maximum de energie. Dacă îi urmezi îndrumările, vei avea numai de câştigat, pentru că el îţi arată o soluţie foarte bună, deja verificată în practică.


TAUR: Este o zi cu risc mare de eşec, dar care deja era prin preajmă de câteva zile. Deja stăteai pe loc, blocat într-un punct mort, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergi în direcţia cea bună, dar nu ai ţinut ciont de toate aceste semnale. ci ai continuat să te îndrepţi spre eşec. Acum dai deja piept cu rezultatul negativ al eforturilor tale şi regreţi amarnic că nu ai ţinut cont de cei care te-au tras de mânecă şi nici de toate hopurile care te-ar fi putut opri la timp, dacă nu ai fi insistat atât de mult să continui. E o lecţie bună să îţi educi ambiţia şi agresivitatea.


GEMENI: Ritmul foarte dinamic în care înaintezi spre un anumit scop devine punct de plecare spre o etapă şi mai palpitantă. De altfel, succesul de acum te motivează, te stimulează să te dedici şi mai serios acelui proiect ce evoluează atât de bine. Te bazezi pe principul bate fierul cât e cald, şi bine faci, pentru că atât timp cât îţi menţii acest tonus ridicat şi interesul viu pentru ceea ce vei obţine la final, vei face paşi foarte mari înainte. Ai numai motive de satisfacţie când vezi cât de bine şi repede ai mai încheiat o etapă şi deja ai trecut la următoarea. Pas cu pas, totul merge ca pe roate!


RAC: Acţiunea la care îţi aduci contributia are şi o faţă nevăzută care va ieşi într-o zi la iveală. Tu ştii că există, dar preferi să o păstrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva să-ţi taie elanul care te cuprinde acum. Fii discret în privinţa aspectelor negative, ca nu cumva să le descopere şi alţii şi să se folosească de ele pentru a-ţi strica ţie cheful. Vei recunoaşte public ceea ce acum ţii ascuns, abia după ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur că la orice succes există şi un preţ de plătit, dar nu spune încă nimănui care este, ca să nu influenţeze finalul. Citește continuarea aici

Citeşte mai multe despre:   horoscop 18 martie