Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Horoscopul de mâine, 8 aprilie 2019: Zodiile BERBEC-FECIOARĂ

Horoscopul de mâine, 8 aprilie 2019: Zodiile BERBEC-FECIOARĂ

Un articol de: Redacția Știrescu - 07 Apr 2019, 18:00

Iată previziunile astrologului Acvaria pentru ziua de mâine, 8 aprilie 2019!


BERBEC: Timpul are o conotaţie cu totul specială acum pentru tine, deoarece simţi, mai mult ca oricând, lentoarea cu care trec orele pe lângă tine. Totul e cumplit de lung, minutele par ore şi, când te simţi blocat într-un punct mort, e şi normal să începi să vezi în jur numai semne rele. Linişteşte-te, redu ritmul de înaintare spre ceea ce ţi-ai propus, ba chiar ia-ţi şi o pauză de câteva zile, pentru că acum nimic nu mai merge conform planurilor. Ai ceva de învăţat din acest ritm extrem de lent de evoluţie, semn că lucrurile solide se clădesc mai greu. Noroc că tu ai suficientă răbdare şi tenacitate pentru a continua.


TAUR: Cineva se joacă prea mult cu sentimentele tale şi tu îl crezi, ceea ce e riscant în cazul în care e vorba de iubire. Te-ai putea îndrăgosti de cineva care joacă pe două fronturi, care apelează la tot arsenalul său de seducţie şi tu rişti să pici în capcana vorbelor sale meşteşugite, dar neadevărate. Ia-o şi tu ca pe o glumă, ca pe un flirt nevinovat, fără să te aprinzi atât de repede, pentru că dacă te vei trezi din acest vis, vei suferi că te-ai înşelat amarnic. Celălalt ştie să manipuleze pe oricine cu o atitudine jucăuşă, amuzantă, dar vei descoperi într-o zi că prin ipocrizie el şi-a atins doar scopurile.


GEMENI: E frustrant pentru tine să stai pe loc acum, când eşti prins într-un proiect important care îţi acaparase toată atenţia. Dacă ar fi după tine, ai munci peste program, nu poţi sta degeaba şi mai arunci măcar o privire peste etapele parcurse până acum. Ai putea descoperi câteva puncte slabe care ar putea fi reparate în cel mai scurt timp. Vezi ce important e să faci uneori o pauză şi să priveşti lucrurile detaşat, fără să fii stresat de termene limită? De pe margine, vezi exact ce ar mai trebui făcut şi ce nu a mers ca la carte.


RAC: Faci echipă bună cu un prieten care deţine cu totul alte resurse decât cele pe care le investeşti tu într-o acţiune. Tu eşti calm, logic, raţional, le faci pe toate lent, conştient că e nevoie de concentrare. Celălalt e motorul de energie care vă mobilizează pe amândoi într-o direcţie interesantă. Dacă vă uniţi forţele în acelaşi scop, veţi avea amândoi numai de câştigat. Fiecare, separat, nu ar putea ajunge la aceleaşi rezultate, dar completându-vă reciproc, unul pe altul, roadele se vor arăta mult mai repede şi mai clare la orizont. Lucrurile bune, azi, apar numai alături de ceilalţi.


LEU: Afacerile tale pot cunoaşte acum o înflorire, ceea ce te motivează să mergi mai departe. Culegi roade promiţătoare, ai încredere că te îndrepţi într-o direcţie şi mai grozavă, şi cu asemenea senzaţie de bine în suflet, faci paşi siguri spre ţinta visată. Eşti pe drumul cel bun, deja încep să se întrevadă succesele pe care le-ai sperat, acele roade palpabile care îţi inspiră un puternic sentiment de securitate pe toate planurile. Cât timp ai convingerea că totul va ieşi bine, vei observa un progres sigur către scopul propus. Investeşte gândire pozitivă în planurile tale, căci de aici se naşte şi reuşita!


FECIOARĂ: Eşti un pic deprimat sau trist şi nu te poţi adapta mediului în care te afli. Ceilalţi nici nu observă că se întâmplă ceva cu tine şi tu poate tocmai asta ai fi dorit: să fii luat în seamă, întrebat ce e cu tine, or anturajul străin în care te afli nu dă semne de prea multă compasiune. Ai prefera să stai singur cu gândurile tale, dar nu face asta: nu de izolare sau de linişte ai tu nevoie acum, ci exact de agitaţia aceasta din jurul tău care nu te lasă să aluneci pe panta depresiei. Acceptă gălăgia din jur şi integrează-te în acest mediu, chiar dacă nu e pe placul tău pe de-a-ntregul. Îţi poate ridica moralul!

Citeşte mai multe despre:   horoscop 8 aprilie 2019