Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Horoscopul de mâine, 7 aprilie: zodiile BERBEC-FECIOARĂ

Horoscopul de mâine, 7 aprilie: zodiile BERBEC-FECIOARĂ

Un articol de: Redacția Știrescu - 06 Apr 2019, 19:21

Iată previziunile astrologice ale Acvariei pentru ziua de mâine, 7 aprilie:


BERBEC: Eşti preocupat de o direcţie nouă spre care vrei să porneşti în perioada următoare şi nu poţi sta degeaba nici azi. Vrei să mai adaugi o cărămidă cât de mică la edificiul pe care îl vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate să schimbe cumva sensul spre care ai pornit iniţial. Ascultă de cei cu mai multă experienţă, întreabă, citeşte, informează-te, cere sfaturi autorizate, pentru că din toate direcţiile vor veni tot felul de detalii ce se vor dovedi a fi importante în ceea ce vrei să faci de acum înainte.


TAUR:  E o bucurie să intri în contact azi cu multă lume, pentru că şi tu eşti mult mai vorbăreţ şi dornic de comunicare, şi dai şi peste persoane la fel de volubile şi deschise la dialog. Fiecare are ceva de câştigat de pe urma discuţiilor care se leagă extrem de uşor pe oriunde treci, ca atare spune ce ai de spus dar ascultă şi părerile altora. Vă completaţi perfect unii pe alţii, şi, dacă puneţi cu toţii cap la cap ideile vehiculate în aceste conversaţii animate şi interesante, s-ar putea naşte un plan de care să beneficieze şi unii şi alţii cu succes. Nu face nimic singur, ci întinde o mână spre cooperare.


GEMENI: Nu eşti lăsat să te manifeşti în voie, de parcă cineva s-ar afla mereu lângă tine şi-ţi taie elanul sau îţi pune pumnul în gură. Nu poţi să fii tu însuţi în asemenea companie, pentru că ai tendinţa de a-ţi înfrâna orice impuls, din cauza celui care te tot trage de mânecă sau încercările tale de a te exprima se soldează cu interpretări greşite ale intenţiilor tale. Ai mereu senzaţia că, orice ai spune se înţelege exact pe dos, din cauza unui mare blocaj de comunicare de care, momentan, nu poţi trece. Mai bine taci şi aştepţi să se clarifice lucrurile.


RAC: Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că trece incredibil de greu. Ai vrea să treci deja la etapa următoare, dar nu poţi încă, pentru că mai ai de rezolvat câte ceva pe nivelul pe care eşti acum şi de care simţi că nu mai scapi. De felul tău eşti mai rapid, mai dinamic, or această lentoare în care eşti blocat nu-ţi prieşte deloc, nu-ţi place, te face să fii ineficient şi să baţi pasul pe loc. Fă un efort să te supui ritmului în care evoluează lucrurile, fără să-ţi pierzi răbdarea şi interesul pentru ceea ce se ridică atât de greu.


LEU: Parcă revii brusc cu picioarele pe pământ printr-o veste bombă. Uneori e mai bine să repari o situaţie aşa, brusc, fără anestezie, decât s-o tot duci după tine fără să ai curajul de a lua măsuri radicale. Acum dai dovadă şi de curaj, dar şi de maturitate, pentru că numai un om cu scaun la cap s-ar fi pliat atât de bine pe această schimbare rapidă de direcţie. Arăţi că ştii să te adaptezi imediat noutăţii apărute din senin şi nu te pierzi cu firea, ceea ce e un atu în favoarea ta. Alţii ar fi clacat şi s-ar fi oprit ca să se plângă de situaţia apărută din cer, dar nu şi tu. Iei repede taurul de coarne şi treci mai departe cu lecţia asumată din mers.


FECIOARĂ: Relaţia sentimentală cunoaşte o schimbare de registru, de parcă aţi trece amândoi la un alt nivel. Ori relaţia voastră cunoaşte acum o evoluţie, semn că vă cunoaşteţi deja mai bine şi v-aţi maturizat unul lângă altul, ori se cere o schimbare radicală de atitudine unul faţă de altul. Orice se poate întâmpla sub imperiul schimbării: schimbi tonul în relaţia cu cel drag, schimbaţi amândoi modul de a vă comporta, sau, cine ştie, schimbi chiar partenerul. La urma urmei, o astfel de modificare de sens aduce ceva mai bun, deci nu te crampona de lucrurile cu care eşti obişnuit: e vremea noului în inima ta. Nu te teme de schimbare!
 

Citeşte mai multe despre:   horoscop 7 aprilie