Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Horoscopul de mâine, 30 martie 2019: zodiile BALANȚĂ-PEȘTI

Horoscopul de mâine, 30 martie 2019: zodiile BALANȚĂ-PEȘTI

Un articol de: Redacția Știrescu - 29 Mar 2019, 20:26

Iată previziunile astrologului Acvaria pentru ziua de mâine, 30 martie 2019!


BALANȚĂ:Mintea ta ageră poate genera azi soluţii practice la cele mai complicate situaţii. Îţi merge mintea brici şi ar trebui să profiţi de acest moment de vârf din punct de vedere mental pentru a învăţa ceva dificil, pentru a studia ceva ce ai tot amânat din lipsă de timp sau de chef, de a planifica o strategie pe termen lung în afaceri sau în carieră. Ai idei bune, concrete, deci azi te poţi baza şi pe teorie şi pe practică în egală măsură pentru a ajunge la roade de care vei fi mândru.


SCORPION: Ai mare grijă la decizia pe care eşti gata să o iei astăzi, deoarece deşi, pentru tine, ar putea avea conotaţii pozitive, pentru altul poate genera o criză. Cântăreşte atent avantajele şi dezavantajele, fără a privi totul doar din prisma propriilor interese, ci pune-te un pic şi în pielea celui care ar putea avea de suferit de pe urma alegerilor făcute. Eşti tentat să apelezi la răzbunări, la gesturi agresive împotriva celor pe care nu îi agreezi, din dorinţa de a demonstra că eşti mai puternic.

SĂGETĂTOR:Lucrurile revin la normal în mediul în care te afli, descoperind, pentru a câta oară, că cea mai bună cale de soluţionare a unei probleme cere calm, răbdare, toleranţă, tact. Nu rezolvi nimic cu nervi, cu ton  ridicat sau cu ceartă, de aceea, înainte de orice, stai pe loc şi linişteşte-te ca nu cumva să iei decizii la nervi, să te cerţi fără motiv sau să vezi în jurul tău numai obstacole. Azi se echilibrează atât de bine o situaţie, încât te întrebi de ce nu ai folosit reţeta şi până acum. Rămâi calm şi cântăreşte pe îndelete toate aspectele ca să readuci totul pe făgaşul cel bun!


CAPRICORN:Micile neînţelegeri din casă nu merită transformate în furtuni şi mai mari, deci încearcă să te pui un pic în pielea celor dragi ca să înţelegi ce se întâmplă cu ei, ce-i face să reacţioneze negativ la ceea ce se petrece acasă. Partenerul de viaţă, un părinte sau un frate vine nervos acasă şi tensionează şi mai mult atmosfera cu nervii săi, iar tu, în loc să îi oferi înţelegere şi o ureche de ascultat, ai putea reacţiona şi mai agresiv, încât nu mai e decât un pas până la un imens scandal casnic. Ai grijă, aşadar, până unde ridici tonul!


VĂRSĂTOR:Pui multă pasiune într-o nouă perspectivă profesională care se deschide în calea ta. E atât de atractivă, de incitantă, de tentantă, încât nu poţi sta locului până nu parcurgi câteva etape dintr-un foc, la primul impuls. Totuşi, linişteşte-te un pic, ştii că eşti o fire cam impulsivă şi te aprinzi repede, iar situaţia de faţă, chiar dacă e promiţătoare şi interesantă, s-ar putea să necesite o evoluţie mai lentă şi mai atent administrată. E un progres, cu siguranţă, deja simţi că ai urcat un pic mai sus în planurile tale, dar totuşi încearcă să-ţi stabileşti o strategie pe termen lung, etapă cu etapă, fără atâta grabă, ca nu cumva să fie totul un foc ce arde repede.


PEȘTI: Din dialog se nasc cele mai inteligente idei, ca atare mai cere păreri şi de la alţii despre problema care te preocupă. Chiar dacă primeşti opinii complet diferite de ale tale, nu trebuie să le respingi ci să încerci să iei din tot ce afli informaţiile care îţi sunt utile. Primeşti un telefon sau ai o conversaţie faţă în faţă cu o persoană a cărei experienţă superioară o recunoşti şi stai cu sufletul la gură în aşteptarea unui răspuns sau a unei păreri menite să clarifice situaţia în care te afli.

Citeşte mai multe despre:   horoscop 30 martie 2019