Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Horoscopul de mâine, 29 martie 2019: zodiile BALANȚĂ-PEȘTI

Horoscopul de mâine, 29 martie 2019: zodiile BALANȚĂ-PEȘTI

Un articol de: Redacția Știrescu - 28 Mar 2019, 20:58

Astrologul Acvaria a realizat principalele previziuni pentru mâine.


BALANȚĂ:Dacă tu eşti prins într-un punct mort şi simţi că nimic nu se mai mişcă, ascultă de cineva imparţial de pe margine care are pentru tine cel mai eficient stimulent. Chiar dacă tu, pe moment, eşti gata să abandonezi orice luptă şi să spui că nimic nu se mai poate face, vei vedea, prin exemplu oferit de tovarăşul tău mult mai energic, ce multe soluţii mai există totuşi!. Ascultă-l, urmează-l, molipseşte-te de la el, şi vei vedea că ceea ce considerai că este un eşec sau un capăt de drum, e de fapt cea mai incitantă provocare pentru a demonstra ce resurse fantastice de ambiţie poţi avea, dar ele nu ies la iveală decât atunci când îţi este mai greu!


SCORPION:Mare grijă la deciziile financiare ale acestei zile, deoarece conţin o mare doză de risc. Dacă nu te opreşti la timp, dacă nu faci calcule cu multă prudenţă pe câteva zile de acum înainte, ai putea investi o sumă cam mare într-o direcţie complet nerentabilă. Când îţi vei da seama, ar putea fi prea târziu, dar pentru că apar suficiente avertismente înainte de a face greşeala, ar fi bine să ţii cont de ele! Cineva îţi spune că nu e bine să cheltuieşti acum ori pentru că poate apărea mai apoi o ofertă mult mai bună, ori pentru că îţi demonstrează prin dovezi că nu faci altceva decât să arunci şi altădată banii pe fereastră.


SĂGETĂTOR:Dacă vrei o zi rodnică, fă echipă cu cei la care ţii! Familia este centrul universului tău, pentru că de acolo îţi extragi tu energia pozitivă, stimulentele de a merge mai departe, sursa de afecţiune necondiţionată, şi aceleaşi daruri preţioase le oferi şi tu înapoi cu dragă inimă. Viaţa de familie este armonioasă, frumoasă, un schimb reciproc de gesturi tandre şi calde, vă susţineţi reciproc şi vă ajutaţi unii pe alţii să vă exprimaţi în voie. Din această cooperare minunată se pot naşte azi proiecte îndrăzneţe din care fiecare are ceva de învăţat, de oferit, de câştigat.


CAPRICORN: Eşti debusolat pentru că au apărut tot felul de detalii contradictorii pe care nu mai ştii cum să le gestionezi. Nu reuşeşti să extragi concluzii prea fericite azi, ca atare nu te grăbi să dai un răspuns pe loc, pentru că nu lucrezi eficient sub presiune. Încearcă să amâni marile decizii sau răspunsuri pe altădată, după ce va trece furtuna de acum. Împins de la spate, ai putea face o alegere greşită pe care o vei regreta mai târziu, deci fă tot posibilul să ai suficient timp de gândire înainte de a spune ultimul cuvânt.


VĂRSĂTOR:Cu tovarăşii potriviţi, azi poţi avea parte de un succes de răsunet. Singur, nu vei avea aceleaşi rezultate, ca atare fă echipă cu persoane bine pregătite, ambiţioase, a căror prezenţă te stimulează să dai tot ce ai mai bun din tine. Proiectele colective, în care nimeni nu se erijează în lider cu orice preţ. ci fiecare îşi joacă rolul care îi revine cu conştiinciozitate, pot duce la rezultate demne de toată lauda, ca atare nu încerca să fii singur, ci alătură-te oamenilor care te pot determina să lupţi cu toate forţele pentru succes.


PEȘTI:Teama altora are efecte neplăcute şi asupra ta pentru că te influenţează în sens negativ. Când auzi de la ei doar poveşti triste despre tot felul de probleme nerezolvate, nu poţi rămâne de piatră şi începi să suferi alături de ei, scoţând la lumină şi propriile tale motive de supărare. Lucrurile ar merge mult mai bine dacă ai lupta cu propriile temeri, pentru că cei din jur chiar mizează pe sensibilitatea ta şi încearcă să te domine emoţional printr-o adevărată campanie de intimidare. Nu trebuie să le dai satisfacţie, tu eşti mai puternic!

Citeşte mai multe despre:   horoscop 29 martie 2019