Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Horoscopul de mâine, 29 aprilie 2019: ZODIILE BERBEC - FECIOARĂ

Horoscopul de mâine, 29 aprilie 2019: ZODIILE BERBEC - FECIOARĂ

Un articol de: Redacția Știrescu.ro - 28 Apr 2019, 17:43
Foto: B365 Horoscop

Astrologul Acvaria a realizat principalele previziiuni ale zilei de mâine, 29 aprilie 2019.

      RUGĂCIUNI PENTRU MARELE ACTOR FLORIN PIERSIC! VESTEA A FOST DEJA CONFIRMATĂ! MEDICII AU FĂCUT TOT CE AU PUTUT
BERBEC: Treci printr-un proces de transformare, dar nu te afli în cea mai bună stare emoţională. În loc să te înarmezi cu răbdare, cu energie pozitivă, cu încredere, te laşi copleşit de pesimism şi negativism. Îl iei pe nu pot în braţe şi la tot ce ţi se cere, te retragi, fără măcar să încerci să vezi ce iese. Uneori, chiar şi pesimismul poate fi motivaţia de a lua taurul de coarne şi a porni într-o direcţie mai bună, deci nu te lăsa copleşit de oboseala psihică ce te cuprinde, ci transformă insatisfacţia în ambiţia de a arăta că eşti în stare de miracole chiar şi când condiţiile nu sunt prielnice succesului. Poţi, capul sus!

     ANDREEA MARIN ȘI COVE, PRIMELE IMAGINI ÎMPREUNĂ: FANII SUNT ȘOCAȚI! DA, PÂNĂ LA URMĂ S-A ÎNTÂMPLAT!

TAUR: Te ocupi cu mult spor de o serie de sarcini mărunte. Ai starea necesară pentru a te apleca asupra unor detalii pe care altădată, prins în iureşul de zi cu zi, nu aveai timp, dar azi ştergi dintr-un foc o listă întreagă de mărunţişuri. Te vei simţi dintr-o dată eliberat de un stres, minor la urma urmei, dar care totuşi devenise o obsesie pentru tine. Ocupă-te acum de acele fleacuri pe care le tot ignori, pentru că deja s-au adunat prea multe şi dacă nu le rezolvi odată şi-odată, într-o zi îţi vor cere mai multă atenţie şi cine ştie dacă vei avea timp.

      TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ! MEDICII AU FĂCUT ANUNȚUL TRIST DESPRE MONICA TATOIU! DIN PĂCATE, S-A ÎNTÂMPLAT PE MASA DE OPERAȚIE
GEMENI: Eşti prins într-o situaţie tensionată şi nu-ţi place felul în care eşti tratat, dar ai răbdare. Chiar şi din conflictele cele mai aprinse se pot naşte idei constructive. E doar o luptă pentru supremaţie între mai multe energii la fel de puternice, dar dacă nu ai privi disputa ca pe un război de orgolii, ai vedea că e şi o luptă a ideilor luminate. Dacă ar fi puse toate să conlucreze în aceeaşi direcţie, dincolo de combativitate şi rivalitate, ar genera rezultate minunate. Lasă-l pe cel care e cel mai potrivit pentru rolul de lider să vă îndrume pe toţi cei implicaţi în această luptă către un scop unic, constructiv, benefic, pentru că sigur iese ceva bun de aici. Acceptă călăuzirea!

      A MURIT! FIICA LUI HORIA MOCULESCU TOCMAI A FĂCUT ANUNȚUL TRIST! ROMÂNIA ÎN DOLIU

RAC: Suportă, pe cât posibil, condiţiile ceva mai austere în care nimereşti azi, pentru că o eventuală reacţie din partea ta ar putea crea tensiuni şi mai mari. Dovedeşte tuturor că eşti mai înţelept tocmai prin capacitatea ta de a te abţine de la replici dure sau critici severe, chiar dacă ai avea tu multe de spus, pentru că cei care sunt în preajma ta pot fi în toane şi mai negative, generând animozităţi greu de ţinut sub control. Taci şi suportă, e atitudinea cea mai potrivită de azi, pentru că doar aşa se vor dezamorsa cel mai uşor conflictele care mocnesc.


LEU: Toate îţi merg de minune astăzi şi ar trebui să profiţi de vântul favorabil care te împinge de la spate spre o acţiune nouă, îndrăzneaţă. Orice iniţiativă proprie este azi privilegiată, ca atare, dacă aşteptai să faci o anumită schimbare în viaţa ta, acum e momentul! Ai energia pozitivă, elanul, entuziasmul şi curajul de a-i da startul, iar evoluţia ar fi rapidă şi promiţătoare chiar de la primii paşi. Porneşte acum acel drum nou care îţi poate insufla alt chef de viaţă, fiind exact scânteia de care aveai nevoie pentru ceva complet nou.


FECIOARĂ: Nimic nu poate fi mai frumos azi decât o petrecere, o reuniune de familie, timpul liber în compania celor dragi. Se simte aer de distracţie, muzică, motiv de a bea ceva, şi te simţi bine în compania celor care te înconjoară cu simpatie şi afecţiune. Dacă printre cei din preajma ta se află şi omul pe care îl iubeşti, ziua va fi perfectă, pentru că inima ta va avea motive clare de fericire şi veselie. Dacă nimeni nu te invită undeva, fă tu mobilizare generală, pentru că şi alţii au chef să se destindă.

Citeşte mai multe despre:   horoscop 29 aprilie 2019