Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Horoscopul de mâine, 29 aprilie 2019: ZODIILE BALANȚĂ-PEȘTI

Horoscopul de mâine, 29 aprilie 2019: ZODIILE BALANȚĂ-PEȘTI

Un articol de: Redacția Știrescu.ro - 28 Apr 2019, 18:02

Astrologul Acvaria a realizat principalele previziiuni ale zilei de mâine, 29 aprilie 2019.


BALANȚĂ: Ai ajuns într-un moment tensionat în care nu mai întrevezi clar direcţia în care mergi. Unii judecă ceea ce spui, te critică şi, într-o astfel de atmosferă, simţi că nu mai poţi continua proiectul la care îţi aduceai contribuţia. Nu te aşteptai la atâtea controverse pe seama ideii tale, şi pe moment ai tendinţa să renunţi, dar mai bine ţi-ai aduna forţele ca să lupţi pentru cauza ta! Dacă tu crezi în ea, nimeni nu te mai poate opri din drum, chiar de-ar fi să atragi asupra ta doar animozităţi şi duşmănii aprinse. E părerea ta şi trebuie s-o duci la capăt aşa cum ai gândit-o!

     LACRIMI ÎN SHOWBIZ! ''ACUM 10 MINUTE, VIOREL ERA VIU''. OANA LIS TOCMAI A FĂCUT ANUNȚUL ȘOC AL ZILEI!
SCORPION: Stresul din ultima vreme devine copleşitor astăzi încât te face să reacţionezi aiurea la diversele provocări care se ivesc în cale. Înainte de a lua decizii capitale, încearcă să te linişteşti, ca să nu îţi exprimi ultimul cuvânt într-un moment de stres maxim. Ai putea regreta mai apoi că nu ai gândit mai îndelung, că nu ai luat decizii în momente mai liniştite, ci sub imperiul emoţiilor negative de moment. Se poate vorbi de o criză, când nervii te-ar putea face să acţionezi ciudat, agresiv, impulsiv, stricând totul peste noapte. Ia o pauză dacă vezi că eşti prea agitat, pentru că nu poţi chibzui sau hotărî corect la nervi.

        BOMBA ANULUI! CAZUL ELODIA A FOST ELUCIDAT! CE NI S-A ASCUNS ANI DE ZILE! DETALII CUTREMURĂTOARE
SĂGETĂTOR: Mare atenţie la viaţa de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună între parteneri. Iubirea declarată azi conţine un neadevăr care, într-o zi, îşi va arăta adevărata faţă şi poate lăsa urme neplăcute în inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, şi nu apela la vorbe dulci, amăgitoare, dacă nu crezi în ele, şi nici nu pica în plasa celui care îţi promite azi luna de pe cer, pentru că nimeni nu se va ţine de cuvânt. Priveşte iubirea raţional, nu prin prisma emoţiilor, care pot fi uşor păcălite de armele de seducţie false.   

  ȘOCANT! PREVIZIUNI DEVASTATOARE DESPRE ROMÂNIA! MARELE MĂCEL VA LOVI DE PAȘTE
CAPRICORN: Coincidenţele sunt semne de bun augur care te duc mult mai repede spre împlinirea unui vis, iar azi ai parte de multe astfel de semne bune! Profită de ele, bucură-te dacă-ţi apar pene în drum, monede pe stradă, sau cine ştie, chiar şi un coşar, deşi sună demodat, dar toate aceste superstiţii au rolul de a-ţi ridica ţie moralul şi de a te face să zâmbeşti pentru a avea o zi bună. Când vezi cât de multe se aglomerează azi în drumul tău, ar fi şi culmea să nu le observi, deci încarcă-te de energia pozitivă a acestor semne pe care destinul ţi le presară în cale spre bucuria ta. Altfel te simţi după ce tocmai ai văzut că cineva acolo sus te iubeşte şi îţi lasă astfel de mărunţişuri drăgălaşe!


VĂRSĂTOR: Stai cu urechile pâlnie la tot ce auzi azi, pentru că ai putea primi o informaţie de milioane care te poate scoate din impas. E o lecţie de viaţă pe care cineva drag ţi-o oferă pe gratis, ca atare trebuie s-o prinzi din zbor cu entuziasm şi încredere, pentru că mai devreme sau mai târziu, se va dovedi a fi esenţială în procesul anumitor evenimente în care eşti direct implicat. Ţine minte ce afli azi de la cei cu care intri în contact, pentru că sunt veşti interesante sau sfaturi folositoare, pe care, cândva, şi tu le vei transmite mai departe. Datorită acestui pont, lucrurile se simplifica semnificativ în calea ta.


PEȘTI: Ai învăţat multe de la viaţă şi fiecare zi îţi oferă noi şi noi lecţii folositoare care mai pun o cărămidă puternică la edificiul care se ridică în tine cu fiecare an care se adaugă la vârsta pe care o porţi pe umeri. Ai devenit mai înţelept şi ai ocazia să arăţi cât de matur eşti, cât de serios priveşti lucrurile, cât de limpede înţelegi realitatea în care trăieşti. Ai învăţat că nu poţi evolua luându-l doar pe nu în braţe, ci spunând cât mai des şi cât mai multă convingere da în faţa oricăror experienţe. Aşa îl consolidezi pe cel pe care-l construieşti în tine însuţi zi de zi, devenind un exemplu de seriozitate în ochii altora.

Citeşte mai multe despre:   horoscop 29 aprilie 2019