Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Horoscopul de mâine, 27 martie 2019: zodiile BERBEC-FECIOARĂ

Horoscopul de mâine, 27 martie 2019: zodiile BERBEC-FECIOARĂ

Un articol de: Redacția Știrescu.ro - 26 Mar 2019, 20:13

Horoscopul de mâine, 27 martie 2019. Iată previziunile făcute de Acvaria!


BERBEC: Numai prudenţa te poate scoate cu bine din situaţia periculoasă în care te-ai băgat. Chiar dacă ai riscat mult implicându-te în această situaţie, ea are rezolvare doar dacă apelezi la trăsături precum răbdare, cumpătare şi chiar pasivitate. Cu cât eşti mai agitat şi mai nervos, cu atât poţi complica şi mai mult lucrurile, ca atare nu uita de soluţia-cheie a acestei probleme neplăcute: stai pe loc, analizează pe îndelete, chibzuieşte fără grabă, şi abia după aceea spune ce ai decis!


TAUR: Grijile devin exagerat de mari, probabil din cauza influenţelor nefaste din anturaj. Discuţi cu prietenii despre diverse probleme dar, în loc să te încurajeze şi să te scoată la liman, mai mult te împovărează. Dacă ştii că astfel de argumente nu te ajută, mai bine nu mai discuta cu nimeni, ci lupţi să le rezolvi de unul singur. La sensibilitatea de care dai dovadă azi, orice cuvânt devine motiv de stres şi de îngrijorare, de aceea ar fi bine să priveşti totul logic, cu o atitudine raţională, fără să laşi frica să conducă.


GEMENI: Reuşeşti să păcăleşti o situaţie astfel încât totul să iasă în favoarea ta. Nu te simţi vinovat cu nimic, tu consideri că ai făcut tot ce ţi-a stat în putinţă pentru a ajunge la acest rezultat căci, uneori, scopul scuză mijloacele. Ce-i drept, nu ai mers pe cele mai corecte căi pentru a ajunge la acest ţel, dar ce mai contează acum legile scrise sau nescrise, dacă totul s-a rezolvat de minune? Bucuria ta poate însemna de fapt eşecul altei persoane, dar… asta-i viaţa!


RAC: Dacă ai avut o zi dificilă la serviciu, lasă toate grijile la uşă, nu le trage după tine şi acasă! Nu merită cei dragi supărările tale, stresul tău de peste zi, frustrările acumulate, ci acasă trebuie să fii alt om, deschis, vesel, optimist, pentru că cei dragi merită tot ce-i mai frumos. Chiar dacă eşti pe cale să explodezi de la nimic, abandonează acest gând, opreşte-ţi nervii în faşă, şi ai să vezi că atmosfera din jurul tău se va ameliora vizibil. Cineva trebuie să se abţină când apar motive de enervare, şi de data aceasta tu eşti acela. Mai înţelept, mai lucid, mai tolerant, taci la momentul potrivit, şi astfel nu laşi furtuna să se instaleze în preajma ta.


LEU: Aşteptai cu sufletul la gură un răspuns în care ţi-ai pus imense speranţe dar, în loc de vestea mult dorită, primeşti cu totul altceva. Eşti dezamăgit şi ai tendinţa de a le privi pe toate în negru, ca şi cum ai fi aduna la un loc toate decepţiile de pănă acum. Nu exagera: dacă nu ai primit vestea în forma pe care ţi-ai imaginat-o, nu înseamnă că nu te poţi folosi de ea privind-o dintr-o altă perspectivă. Nu e conform planurilor, dar tot e ceva decât deloc!


FECIOARĂ: Eşti indus în eroare de un vis periculos, care ori are un preţ mult prea mare de plătit, ori te face să scoţi la iveală o latură negativă a caracterului tău. E ca şi cum, pentru a ajunge la un ţel propus, trebuie să fii dur, să comiţi un gest incorect sau să faci altcuiva un rău, dar consideri că merită acest sacrificiu pentru visul tău cel mare. Mai gândeşte-te! Chiar dacă vei ajunge la ce ţi-ai propus, va veni o zi în care te vei ruşina cu neregulile făcute şi nu te vei putea lăuda nimănui cu ceea ce ai realizat din cauza ocolişurilor nefaste.

Citeşte mai multe despre:   horoscop 27 martie 2019