Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Horoscopul de mâine, 19 aprilie 2019: ZODIILE BALANȚĂ-PEȘTI

Horoscopul de mâine, 19 aprilie 2019: ZODIILE BALANȚĂ-PEȘTI

Un articol de: Redacția Știrescu - 18 Apr 2019, 22:04

Astrologul Acvaria a realizat previziunile astrologice pentru ziua de mâine, 19 aprilie 2019.


BALANȚĂ: O zi de linişte, în care să nu te gândeşti la nimic din ceea ce a rămas neterminat, poate chiar din tot anul care a trecut, ţi-ar face bine. Ba mai mult, detaşat de stresul de zi cu zi, descoperi ce bine ai rezolvat unele lucruri, cât de descurcăreţ ai fost, câte ştii să faci, deci poţi spune, cu bucurie, că munca ta este plină de satisfacţii. Nu contează cât de mult ai muncit, cât de mari au fost eforturile ca să ajungi aici, ci doar senzaţia de împlinire care te învăluie acum, la final. Se poate spune că răsare soarele şi pe strada ta, deci simte-te bine!


SCORPION: Nu te crampona atât de mult de lucruri mărunte, ci trebuie să le tratezi cu mai mult umor, ca şi cum nu te-ar supăra nimic din ceea ce descoperi. Zâmbeşte la micile hopuri care apar, râzi la cine ştie ce boacănă făcută, ia un pic peste picior chiar şi cele mai severe condiţii, pentru că e nevoie de o atitudine mai amuzată în faţa provocărilor sorţii. Dacă îţi torni cenuşă în cap fără motiv la orice fleac, vei vedea că se agravează şi mai mult lucrurile, or, o atitudine veselă, ca şi cum totul ar fi floare la ureche, chir te ajută să găseşti mult mai repede ieşirea din încurcătură. Joacă-te un pic, nu ai ce pierde!


SĂGETĂTOR: Nu te supăra pe persoana iubită pentru că nu răspunde atât de prompt la solicitările tale. Trece printr-un moment mai dificil care îngreuiază comunicarea dintre voi. Fii tu cel răbdător şi înţelegător şi acceptă-i clipa de indiferenţă, căci azi se aşează mai mult pe el pe primul plan, şi nu pe voi ca pereche. Ajută-l cum ştii mai bine, pentru că, în astfel de momente mai dificile, demonstraţi amândoi cât de uniţi sunteţi şi cât de implicaţi în relaţie. Dacă ai începe să-i reproşezi şi tu vrute şi nevrute, fii sigur că nu i-ai arăta că îl înţelegi, ci ai turna sare pe rană. Mai bine taci şi încerci să-i înţelegi starea nu tocmai veselă prin care trece.


CAPRICORN: Dacă stai închis în tine şi analizezi pe toate feţele cine ştie ce problemă care te obsedează, fii sigur că va fi o zi posomorâtă. Ai în preajma ta persoane mult mai tonice şi mai vesele care te invită în aventura lor, dar dacă tu refuzi orice ocazie de a te simţi bine, cum ai vrea să depăşeşti acea stare? Ieşi din casă, din spaţiul trist în are te-ai retras de unul singur împovărat de griji care nu-şi au rostul. Apar suficiente motive de distracţie în preajma ta pe care merită să le valorifici, deci spune da la orice activitate de care nu ai parte chiar în fiecare zi: o invitaţie la plimbare o ieşire în natură, o discuţie la telefon. Chiar dacă nu ai chef la prima vedere, pofta vine mâncând!


VĂRSĂTOR: Energia ta poate fi copleşitoare pentru cei obosiţi, stresaţi, care îşi fac griji din orice, ca atare, dacă vrei o zi perfectă, înconjoară-te de oameni la fel de entuziaşti ca şi tine. Dacă ai sta în preajma unor pesimişti, aceştia ar putea considera atitudinea ta tonică şi luminoasă ca o formă de infatuare, or tu nu ai nici cea mai mică intenţie de a afişa o bunăstare vădită. Tu te simţi bine şi ai vrea ca şi alţii să se simtă la fel, de aceea arunci în jur razele tale de bună dispoziţie şi energie pozitivă, numai că nu toată lumea e în starea potrivită pentru a le primi. Unii devin şi mai apatici când te văd pe tine atât de fericit, deci mai bine îţi vezi doar de propria stare de bine!


PEȘTI: Stai şi aştepţi de undeva declicul care să-ţi deschidă calea spre un sens nou, mai entuziast şi mai dinamic, de la tine nu prea vine, ceea ce e o noutate, pentru că eşti de felul tău îndrăzneţ şi pregătit de provocare, dar acum te copleşeşte o stare de nesiguranţă şi comoditate, aşteptând din altă parte soluţia. Ai noroc, apare în preajma ta o persoană mai curajoasă şi mai entuziastă care te poate molipsi şi pe tine. Dacă v-aţi uni forţele într-un sens comun, aţi avea parte de roade care vă vor încânta pe amândoi în egală măsură. Nu sta degeaba, nu aştepta să-ţi pice din cer, ci profită de ocaziile bune care ajung la tine prin intermediul unor persoane tinere şi tonice.

Citeşte mai multe despre:   horoscop 19 aprilie