Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop HOROSCOP 7 decembrie 2018: Cum influențează Luna nouă în Săgetător destinul zodiilor. Semnul care se va bucura de noi oportunități

HOROSCOP 7 decembrie 2018: Cum influențează Luna nouă în Săgetător destinul zodiilor. Semnul care se va bucura de noi oportunități

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Dec 2018, 13:12

Horoscopul zilnic pentru 7 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile.

Aspectul de Lună Nouă se formează în semnul Săgetătorului și va influența toate zodiile timp de două săptămâni.

Astfel, cei născuți sub semnul  arcașului se vor bucura de noi oportunități și șanse în plan personal.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2018 Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Berbec energie și optimism în gândire. Nativii își fac planuri de viitor solide și pot decide o plecare în străinătate, fie că este vorba de o călătorie în interes de studiu sau de afaceri. Nu este exclus să analizeze o ofertă de muncă de peste hotare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce dorință de schimbare și ocazia unui nou început în plan profesional, dar și personal.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2018 Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Taur ocazia unui nou început legat de partea financiară. Nativii pot primi bonusuri, prime, recompense în bani pentru munca depusă, dar și cadouri și chiar moșteniri, în unele cazuri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să pună la punct niște demnersuri întreprinse anterior legate de niște acte.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2018 Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia unui nou început legat de sectorul sentimental, mai ales că la modul general, aspectul se bucură de protecția lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului. Nativii pot întâlni un partener și pot începe o poveste de dragoste, iar cei care sunt în relații de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a pune la punct, în beneficiul personal, niște parteneriate profesionale.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2018 Rac (22 iunie - 22 iulie)

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Rac ocazia unui nou început legat de muncă și sănătate. Nativii își pot schimba jobul cu unul mai bun sau pot obține o avansare în funcție, mai ales că Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, le este alături în aceste demersuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce o stare fizică și psihică bună, iar nativii pot începe o dietă sau îți pot schimba stilul de viață.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2018 Leu (23 iulie - 22 august)

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Leu ocazia unui nou început legat de zona sentimentală. Nativii pot începe o poveste de dragoste, posibil sub auspiciile unei aventuri, iar cei care se află în relații de lungă durată au șansa de a-și consolida legătura și de a-și exprima mult mai convingător sentimentele. Momente frumoase în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia de a-și îmbunătăți relația cu copiii.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2018 Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia unui nou început legat de familie și locuință. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, să o închege, să se împace cu o rudă și să se bucure de sprijinul celor dragi în acțiunile pe care le întreprind. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce șansa de a se muta într-o casă nouă sau de a vinde un bun imobiliar, în funcție de contextul fiecărui nativ în parte.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2018 Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a începe o nouă etapă în formarea profesională. Cu ajutorul lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, aflat în același sector de tranzit, nativii pot începe cursuri noi, pot studia în străinătate sau pot relua legătura cu o persoană aflată dincolo de granițele țării. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le favorizează o călătorie, o plecare într-o minivacanță.    

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2018 Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a-și îmbunătăți veniturile. Nativii pot obține o mărire de salariu, pot primi bonusuri și prime și nu este exclus să semneze noi contracte de colaborare pe sume de bani încântătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și deschidă un cont de economii pentru a nu fi tentați să cheltuie peste măsură.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2018 Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna Nouă de astăzi formată întocmai în semnul lor, le aduce celor născuți în zodia Săgetător șanse și oportunități în sfera personală, încredere în propria persoană, optimism și bună dispoziție, dar și posibilitatea de a întâlni un nou partener cu care să înceapă o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le deschide o nouă etapă importantă în viață, având în vedere că Jupiter, Marele Benefic al zodiacului și guvernatorul lor, le este alături.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2018 Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia să se debaraseze de niște scheme vechi, de niște tipare create care le împiedică evoluția personală și spirituală, posibil și profesională. Nativii vor avea tendința de a se izola și a analiza, a amedita. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să lase în urmă trecutul și să se orienteze cu mai mult optimism către viitor.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2018 Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a deschide o nouă etapă în relația cu prietenii. Dialogul cu cei din jur se va îmbunătăți remarcabil, mai ales că Mercur, planeta comunicării, le este alături în același sector. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce idei originale și le oferă ocazia de a pune la cale, chiar de a demara planuri și proiecte de viitor alături de persoane din anturaj.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2018 Pești (19 februarie - 20 martie)

Luna Nouă de astăzi le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a deschide o nouă etapă în carieră. Nativii își pot schimba locul de muncă cu unul mai bun, chiar pot activa în alt domeniu față de cel pentru care s-au pregătit, sau pot fi avansați în funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia să-și schimbe, să-și îmbunătățească imaginea profesională.