Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop HOROSCOPUL sărbătorilor: Zodiile care rămân singure și cele care își întâlnesc destinul

HOROSCOPUL sărbătorilor: Zodiile care rămân singure și cele care își întâlnesc destinul

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Dec 2018, 15:35

La data de 22 decembrie, ora 19.49 în România, e lună plină. Astronomii o caracterizează ca fiind cea mai lungă fază de lună plină a întregului an 2018, ceea ce îi sporește vibrația energetică. În plus, tot atunci e și Solstițiul de iarnă.

Scott Sutherland de la Weather Network a declarat că „este cea mai lungă Lună Plină a întregului an. Din decembrie 2018, când a fost pe cer timp de 15 ore și 54 de minute pe data de 20-21 decembrie, nu am mai văzut o Lună Plină care să dureze atât de mult", se precizează pe express.co.uk.

Luna plină din Rac va crea un aspect benefic cu Uranus. Energia negativă, ostilitatea, supărarea vor fi lăsate deoparte. Vor urma schimbări, fiind deschisă calea către oportunități neașteptate. Va fi un moment de împlinire și mulțumire pentru mulți Gemeni pentru că va avea loc în „casa Banilor" din astrograma lor.

Zodiile de foc- Berbec, Leu, Săgetător
Norocul pentru ei depinde de poziția Soarelui, care e dătătorul de viață și de noroc. Dacă Soarele e în zodia lor, vor avea noroc.  

Zodiile de pământ- Taur, Fecioară, Capricorn
Când Soarele e în zodia lor sunt cei mai norocoși. Au mai puțin noroc când Soarele se află în zodiile de foc. Ghinionul e atunci când Soarele e în zodii de aer. 

Zodiile de aer- Gemeni, Balanță, Vărsător
Sunt foarte norocoși când Soarele e în aceste zodii. Când Soarele e în zodii de apă, atunci e mai rău pentru ei. Ghinionul mai mare e când Soarele e în zodii de pământ pentru că aerul usucă pământul. 

Zodiile de apă- Rac, Scorpion, Pești
Necazul mare pentru zodiile de apă și ghinioanele mari apar când Soarele se află în zodii de foc fiindcă automat apa va tinde să stingă focul. 

Citeşte mai multe despre:   romania