Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Horoscop: Săptămâna 16-22 martie este o perioadă benefică să te vindeci emoțional și să te odihnești

Horoscop: Săptămâna 16-22 martie este o perioadă benefică să te vindeci emoțional și să te odihnești

Un articol de: Adela Iacob - 15 Mar 2020, 16:36

Berbec 

Familia contează pe ajutorul vostru. Unii nativi sunt dispuși chiar să renunțe la carieră de dragul unei persoane dragi. 

Pești

Norocul vă surâde acum și puteți fi prins în vâltoarea evenimentelor făra ca măcar să vada dați  seama.Succesul realizarii proiectelor mărețe la locul de muncă merge mână în mână cu colaborarea cu colegii. 

Taur

Trebuie să aveţi mai multă grijă de voi, de felul în care arătaţi, ca să daţi refresh organismului, s-aveţi un tonus şi mai bun. Un tratament facial, un masaj relaxant sau cel puțin câteva ore doar pentru voi pot face minuni. 

Gemeni

Începe o perioadă în care nu vei fi foarte activ. Nu este cazul să ieși din zona de confort. Ai nevoie să te refaci din punct de vedere energetic. 

Rac

Ai nevoie mai multă înțelegere. Totuși, a accepta faptul că ești vulnerabil este un proces intens și dureros, dar nimic nu se compară cu liniștea ta sufletească. 

Leu

O problemă de serviciu trebuie rezolvată urgent. Aveți grijă să luați legătura cu toți cei care sunt implicați. 

Fecioară

Trebuioe să te eliberezi de energia negativă acumulată în ultimul timp. Te vei simți cu siguranță mai bine după o alergare lungă. 

Balanță

Dai dovadă de o creativitate ieșită din comun în această perioadă. investind într-un hobby veți câștiga nesperat de mult. 

Scorpion

Este absolut esenţial astăzi să te relaxezi. Lasă totul deoparte și ocupă-te de tine, altfel vei ceda nervos în scurt timp.  Important este să nu intri în panică.

Săgetător

Un apropiat te dezamăgeşte și îți cam dă planurile peste cap. Ideal ar fi să reevaluezi situaţia în care eşti. S-ar putea ca temerile tale să nu fie nefondate.

Capricorn 

Ai grijă la cheltuieli! Dacă nu ai nevoie de ceva neapărat, nu ieși la cumpărături. Ai tendința să exagerezi din acest punct de vedere. 

Vărsator

Toate privirile sunt aţintite asupra ta. Caută să laşi o impresie bună şi să nu atragi atenţia asupra ta într-un mod care poate fi catalogat ca nepotrivit de anumite persoane

Citeşte mai multe despre:   horoscop