Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop HOROSCOP 27 MARTIE: liniștea se așterne în viața acestor nativi. Află care sunt zodiile care se vor bucura de pace și vești bune

HOROSCOP 27 MARTIE: liniștea se așterne în viața acestor nativi. Află care sunt zodiile care se vor bucura de pace și vești bune

Un articol de: Adela Iacob - 27 Mar 2020, 08:36
Foto: B365 Horoscop

Află ce ți-au pregătit astrele la început de weekend. Vei începe să te bucuri și să fi mai împăcată cu tine! Iată, potrivit Sfatulpărinților.ro ce aduce data de 27 martie pentru fiecare zodie:

Berbec

Emoțiile tale puternice combinate cu caracterul determinat te și ajută să dai mâini de ajutor celor aflați în nevoie dar te pot și pune în situații jenante. Caută susținere și ajutor de la un partener dacă te afli în cea de-a două situație. Este timpul acum să te bazezi pe acea comunicare de suflet. Sunt posibile și câștiguri financiare dar evita orice contact cu oamenii în numele lor. Învață deocamdată să muncești de la distanță, de acasă, cât mai mult. Și fii atent și la cuvintele rostite că să nu rănești pe nimeni.

Taur

Se anunță o zi destul de emoțională pentru ține. Însă este și o bună ocazie să îți identifici emoțiile și gândurile ce îți rulează acum în minte. Această idee te poate speria pentru că nu ești familiarizat cu asemenea procedura, dar dacă faci acest pas te vei elibera și te vei apropia de împlinire emoțională. Cineva apropiat ție poate să fie emoțional iar răspunsul tău potrivit este vital acum.

Gemeni

Este o zi perfectă pentru a impresiona pe cei din jurul tău prin înțelepciunea ta și înțelegerea profundă de care dai dovadă despre o situație. O să poți să oferi soluții inovatoare la unele probleme fie de la locul de muncă fie de la unul din prietenii tăi. Este o perioada bună pentru ține. Nu trebuie să cauți atenție pentru că oamenii se vor îndrepta spre ține pentru ajutor și susținere.

Rac

Astăzi pot să existe anumite probleme legate de transport. Dacă poți, evita total să te deplasezi din casă, respectă restricțiile de izolare. Dacă însă trebuie să mergi la o activitate importantă, verifică de două ori care sunt alternativele disponibile de transport și menține un plan de rezervă. Poți fi cam agitat dar nu îți pierde cumpătul, să ai documentele pregătite în caz de control și să fii conștient că este o faza de viață care va trece și ea. Petrece cât mai mult timp de calitate cu familia.

Leu

Fii atent că poți avea tendința să fii autocritic inutil azi. Majoritatea îngrijorărilor îți sunt exagerate și știi asta bine. Totuși, uneori nu te poți abține să nu te lași prins în capcană grijilor induse de alții mai ales. Singurul mod să gestionezi asta este să îți vorbeșți fricile cu cineva apropiat care te și susține. Ai nevoie de o a două opinie legată de seriozitatea problemelor înainte să le dramatizezi, făcându-ți singur rău. Privește optimist, știi bine că poți.

Fecioară

Astăzi poți fi centrul atracției altora, chiar și dacă doar în casă și familie sau în mediul online. În această situație, îți vei manifestă acele abilități pe care alții nu le au, deci unii pot fi geloși pe ține că nicicând. Folosește timpul zilei că să privești unele aspecte de viață pe care le porți cu ține din trecut, că să le rezolvi în prezent și să te elibereze pentru viitor și multe răspunsuri îți vor fi rezolvate așa. Acum poți găsi soluții la varii probleme, deasemenea.

Balanță

Astăzi te poți simți sau poți acționa că o persoană schimbată. Ești un ascultător mai bun, deși ai fost mereu și un bun vorbitor. Astfel le vei arată tuturor că nu ești centrat doar pe propria persoană și ești dispus să lucrezi pentru binele altora. Cineva trecut de prima tinerețe îți va fi de mare suport.

Scorpion

Poți anticipa cu ușurință diverse situații care sunt pe cale să se întâmple. Și mai ai și o atitudine impresionantă cu abilități minunate de comunicare. Nu ezită să te îndrepți spre ceea ce îți dorești. Abține-te însă să intri în orice fel de altercații cu oamenii agresibi care caută nod în papură pentru că așa sunt ei.

Săgetător

Există un fel de încredere în aer, cel puțîn pentru ține. Ai energie să te ocupi de un proiect in așteptare pe care l-ai lăsat neterminat. Obstacolele par să existe dar ele nu îți vor bloca drumul. Ai o bună cunoștință la muncă alături de care construiești minuni. Această conexiune importantă îți va menține ușile deschise pentru oportunități viitoare. Nu te întoarce să scormonesti trecutul dacă nu este cazul.

Capricorn

Astăzi stai departe, pur și simplu, de oamenii care sunt plini de negativitate. Ei încearcă să racoleasca energii în mințile altora că să nu fie singuri în propriile lor energii perturbatoare. Încearcă să fii cât mai mult acasă cu familia sau doar cu ține însuți pentru clipe de pace, pentru a-ți termină treburile și a te bucură de weekend. Decorează-ți camera cu fotografii de suflet că să îți reamintești de momente dulci.

Vărsător

Astăzi poți fi mai emoțional decât de obicei, că atare riști să fii mai vulnerabil în relație cu alții. La muncă, poți absorbi presiune până la finele zilei, indiferent dacă muncești de acasă sau nu. Încearcă să îți împărți muncă de așa natură încât să fii în echilibru. Vorbește puțin și fă muncă de calitate. Bucură-te de o mâncare delicioasă alături de cineva special din casă.

Pești

Treburile de muncă pot suferi unele amânări dar asta va duce la turnură favorabilă de evenimente. Unele proiecte profesionale ce păreau urgențe vor deveni mai puțîn urgențe și cei implicați vor învață că în viață multe din urgențe nu sunt chiar așa. Oricum, deciziile tale in acest proces sunt valoroase, drept pentru care climatul cu cei de la job va cunoaște unele schimbări pozitive. Acasă se anunță clipe de calm și mulțumire sufletească. Cei dragi îți aduc bucurie prin vești bune.