Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop HOROSCOP - 25 MARTIE! Află dacă te numeri printre nativii care își vor rezolva toate problemele

HOROSCOP - 25 MARTIE! Află dacă te numeri printre nativii care își vor rezolva toate problemele

Un articol de: Adela Iacob - 25 Mar 2020, 16:00

Data de 25 martie aduce surprize în rândul unor nativi. Este momentul să conștientizezi care sunt adevăratele probleme din viața ta și să le analizezi cu atenție. Iată ce rezervă astrele pentru astăzi, potrivit Sfatulparintilor.ro:

Berbec

Daca ai dat dovada de indecizie în trecut, probabil că asta a dus la crearea unui haos și toate aceste aspecte trebuie acum rezolvate. Aspecte de familie sau cele care au legătură cu zona imobiliara pot ieși la lumina acum și vei avea corespondente și dialoguri pe aceste teme. Aspecte vechi și nerezolvate iți pot cere atenția și știi bine că nu poți merge mai departe până când nu închizi aceste vechi capitole.

Taur

Fii atent azi că riști să ai tendință de a fi excesiv de critic pe sine azi. Multe din îngrijorările tale nu sunt reale ci doar imaginații ale unei minți active și tu simți asta deja. Totuși, ești prins periodic în bucle de îngrijorare. Singurul mod de a gestiona cu asta este să iți comunici fricile către cineva care este aproape de tine și te vă susține oricum. Ai nevoie de o a doua opinie în legătură cu seriozitatea problemelor înainte să le consideri a fi chiar probleme.

Gemeni

Astăzi, egoul tău te poate bloca să și acționezi și să și gândești în același timp. Din acest motiv riști să nu poți privi în ochi o persoana de autoritate. Fie că este bine sau nu, iată un gând pe care îl ai de purtat cu tine. Ești sfătuit să dai dovada de tact și diplomație pentru că nu iți poți permite să deteriorezi relația cu aceasta persoana doar pentru că ai emoții negative.

Rac

Astăzi vei fi într-o stare de dispoziție foarte plăcuta și ușoară. Niciun subiect nu are putere să iți strice aceasta stare și abordezi orice situație cu un zâmbet pe chip. Poți juca și rolul unui mediator eficient în orice disputa. Răspândești veselie și bunavoință și vei fi sufletul oricărei reuniuni sau petreceri la care poți participa pe seară.

Leu

Astăzi vei fi plin de dorință de a face ceva pentru a-i impresiona pe alții. Vei fi în stare să urmezi acțiuni puternice și hotărâte iar simțul tău de a simți momentul este implacabil acum. Vei fi în stare să iți cureți vechi obligații sau datorii și chiar să ajuți pe cineva apropiat, gratie mintii tale agere și gândirii rapide.

Fecioară

Aceasta zi poate fi una semnificativa și speciala pentru tine. O noua conștientizare iți poate veni sau punctul tău de vedere vă fi influențat de o alta persoana care poate fi un străin. Ceea ce înveți și înțelegi despre tine poate juca un rol cheie în a-ți modela viață viitoare și felul tău de a gestiona un aspect presant din viață ta care te preocupa acum.

Balanță

 Este cel mai bun moment să tai uscaturile din copacii vieții tale. Ai ținut la ceva ce nu iți mai face placere, poate din obligație, poate din neajutorare sau lipsa de putere. Daca ți-a fost greu să ieși dintr-o situație, azi vei fi în stare să găsești în tine curajul interior de a face acel pas. Vei fi ajutat în acest sens și de un eveniment.

Scorpion

Este vital să iți pui acum țoață baza pe mintea ta logica în loc de instinct, mai ales în situațiile în care ai de-a face cu cineva care iți este aproape și poate complota împotrivă ta. Nu ar trebui să eziți să treci la acțiuni decisive de îndată ce înțelegi clar ce iți spune mintea să faci, bazandu-te pe date concrete.

Săgetător

Daca oamenii eșuează în a te înțelege, nu pierde timp și energie să iți tot explici fiecare mișcare acestora. Oricum nu vor fi de acord niciodată și oricum nu ar trebui să iți pese. Vei fi prea ocupat cu tot ce ai de făcut mai ales că te așteaptă unele schimbări benefice. Fii flexibil și adaptabil spre a integra tot ce vine spre tine, fară să pierzi timpul cu ce / cu cine nu contează.

Capricorn

Te vei simți mai dedicat astăzi și dornic să termini tot felul de lucruri pe care le-ai acumulat de făcut. De îndată ce clarifici totul, vei avea un sentiment de împlinire și asta vă fi observat de oamenii care contează pentru tine. Rezultatul este că primești mai multa apreciere acasă și la locul de munca. Cui nu i-ar placea să fie în locul tău?

Vărsător

Se prea poate că azi să fii într-o stare mentala destul de serioasa. Te preocupa aspectele practice ale vieții care iți solicita țoață atenția. Dar ești plin de credință și optimism și pregătit să iți asumi șanse la cele mai profunde nivele emoționale. Cineva apropiat tie și-ar putea exprima unele preocupări legate de telurile și visele tale. Daca ai miza, fă-ți timp și explica-i situația că să te înțeleagă mai bine și să te sprijine cu încrederea să.

Pești

Se pare că astăzi este o zi plina de contemplări pentru tine. Poți simți nevoia să te desprinzi puțin de energia din casa sau de la locul de munca pentru a fi cu tine și cu concluziile tale extrase până acum în perioada de izolare, că să știi spre ce direcții noi să te îndrepți. Poți primi un ajutor valoros printr-o informație de la cineva ce iți dorește binele în taină.