Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Horoscopul banilor: ZODIILE care se vor îmbogăți în 2019 și cele care pierd TOT! Surprize uriașe de ANUL NOU

Horoscopul banilor: ZODIILE care se vor îmbogăți în 2019 și cele care pierd TOT! Surprize uriașe de ANUL NOU

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Dec 2018, 19:18
Foto: B365 Horoscop

Horoscop bani 2019 Berbec

Berbecii vor cunoaște succesul  în 2019. Își pot cumpăra o casă sau vor putea investii într-o afacere cu un mare potențial.

Sunteți optimiști , iar problemele pe care le veți întâmpina nu vă vor învinge.

Horoscop bani 2019 Taur

Vă place să cheltuiți, dar nu prea aveți ce. Venituri veți avea constant, dar cheltuielile sunt cu mult peste măsura acestora. Dacă reușești să gestionezi asta, s-ar putea să pui și niște bani deoparte.

Horoscop Bani 2019 Gemeni

Evită să împrumuți bani pentru că nu vei avea de unde să-o dai inapoi! Dacă ești implicat într-o afacere…din păcare…există mari șanse să intri în faliment.

Horoscop Bani 2019 Rac

Nu trebuie să se străduiască foarte mult. Parcă sunt un magnet care atrag banii. Investiți cât de mult puteți în imobiliare sau orice altceva în care credeți. Aveți un simț ascuțit anul acesta.

Horoscop bani 2019. Leu

Dacă îți reușesc toate acestea, iarna viitoare vei fi pe un iacht personal…într-o insulă tropicală! Noroc!

Horoscop bani 2019 Fecioară

Sunteți norocoși în 2019 și nimic nu poate sta în calea fericirii voastre. Primiți bani din toate direcțiile. Proiectele vă sunt aprobate. Voi nu cunoașteți noțiunea de „problemă financiară”.

Horoscop bani 2019 Balanță

Naitivii zodiei Balanță ar face bine să se întindă cât îi țin plapuma. O vorbă mare din popor, care-i TOTAL adevărată! Sunteți pe linia de plutire…Aveți grijă să mențineți acest lucru.

Horoscop bani 2019 Scorpion

Scorpionii își vor recăpăta după lungi și îndelungate lupte supremația financiară! Da, sunteți niște zei ai afacerilor, iar 2019 va aduce dreptate în CONTURILE voastre.

Horoscop bani 2019 Săgetător

Prima parte a anului vei întâmpina câteva probleme financiare. Poate că va trebui să vinzi un imobil pentru a scăpa de datorii mai vechi. Cealaltă jumătate a anului aduce prosperitate în familia voastră.

Horoscop bani 2019 Capricorn

Visezi să îți construiești un imperiu! Nativii Capricorn și Leu au cele mai mari șanse de lansare în afaceri profitabile. Voi aveți un mare atu! Sunteți oameni de cuvânt, iar potențialii sponsori nu se vor speria de ideile voastre „nebune”.

Horoscop bani 2019 Vărsător

Situația voastră materială va fi ca și până acum. Cam proastă.  Dacă nu faceți nicio schimbare, nu trebuie să aveți așteptări. Poate un nou job ar putea schimba acest lucru. Gândiți-vă. Niciodată nu-i prea târziu să vă reorientați cariera.

Horoscop bani 2019 Pești

Peștii se lipesc de persoana potrivită! Sponsorii sunt întotdeauna în perimetrul acestor nativi. Nu au de ce să se teamă. Firea lor expansivă îi va scoate întotdeauna din necaz. Mai ușor cu shoppingul! N-ar fi rău să investiți în ceva de viitor.