Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop EVENIMENTE APOCALIPTICE LA ORIZONT. Astrologul Roxana Lușneac face o comparație ȘOC: Vă amintiți de atentatele din 11 septembrie? DIN 7 MARTIE...

EVENIMENTE APOCALIPTICE LA ORIZONT. Astrologul Roxana Lușneac face o comparație ȘOC: Vă amintiți de atentatele din 11 septembrie? DIN 7 MARTIE...

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Mar 2019, 17:45

Astrologul Roxana Lușneac a făcut câteva previziuni șocante despre ceea ce se va întâmpla în România în perioada următoare.

“Din septembrie 2017 multe persoane au simțit o schimbare, evenimentele politice internaționale și naționale au schimbat cumva cursul normal al lucrurilor. Acest lucru s-a datorat poziției nodului nord și a nodului sud, pe axa capricorn-rac, guvernați de Saturn și Lună. Saturn a adus plata karmică cu efect direct asupra mentalului nostru. Deci, cei cu treburi nerezolvate în trecut, acum le-au terminat de făcut, au plătit ignoranța sau au fost răsplătiți pentru daunele făcute de alții.

Începând însă cu data de 7 martie 2019,  Nodul nord și cel Sud își încheie un ciclu de 18 ani și își schimbă poziția, în semnele  de exaltare, de putere maximă, adică gemeni și săgetător. Dacă nu știți exact ce înseamnă acest aspect, gândiți-vă la atacurile din 9/11 din SUA, la evoluția tehnologiei din ultimii 18 ani, la tot ce s-a întâmplat din acel moment și până în prezent.

Dacă e să mergem în trecut, tot în timpul acestui aspect de 18 luni odată la 18 ani,  avem în această perioadă asasinarea Președintelui SUA, Kennedy, în 63 și în ‘1945 bombardamentele de la Hiroshima. Atacul terorist de acum 18 ani a atras după sine, alte atacuri masive care s-au ținut șir, ani întregi. Amintesc de aceste lucruri pentru a ne da seama cât de importante sunt aceste începuturi de cicluri de 18 ani, și că următoarele 18 luni, începând cu data de 7 martie, sunt marcante pentru fiecare persoană în parte, dar și la nivel național și mondial.

De ce este această perioadă mai importantă decât celelalte?

Deoarece, la intrare în acest nou început de ciclu de 18 ani, nodul sud îl întâlnește direct pe marele malefic Saturn, planeta karmei, a liderilor politici și de afaceri. Iar cum nodul nord înseamnă trecut, lecții pe care trebuie să le învățăm, iar saturn nu trece cu vederea nimic, vom vedea multe schimbări la nivel de administrație, politică și lideri de piață. Mulți dintre cei care sunt puternici nu vor mai fi la fel, vor fi expuși, iar mulți dintre cei dați la o parte în trecut, vor reuși, în sfârșit.

Dacă vorbim de lucruri care se pot întâmpla în următoarele 18 luni, acestea sunt următoarele:

– ceva cu impact mare se va întâmpla la nivel mondial, iar acest eveniment va avea consecințe în următorii ani de zile asupra evoluției noastre, ca rasă umană. Pregatiți-vă ca inevitabilul să se întample, să fiți șocați.

–  o schimbare va veni în viața fiecărei persoane, depinde de harta personală în ce direcție. Pentru alții va fi foarte bună, pentru alții, în funcție de karmă, iar pentru alții, în funcție de obsesii. Nu ați citit prost, e vorba de ideile obsesive pe care le-a nutrit în ultimii ani, acestea vor trebui confruntate”, a scris Lușneac pe lusneac.com.

Citeşte mai multe despre:   roxana lusneac