Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop HOROSCOPUL IUBIRII! Ele sunt cele TREI ZODII care își vor ÎNTÂLNI MAREA DRAGOSTE în 2020

HOROSCOPUL IUBIRII! Ele sunt cele TREI ZODII care își vor ÎNTÂLNI MAREA DRAGOSTE în 2020

Un articol de: Adela Iacob - 29 Noi 2019, 16:47

Anul 2020 vine cu vești bune pentru trei zodii. Ei își vor întâlni cu marea dragoste cu în anul ce va veni: Berbec, Gemeni şi Săgetător.

ULTIMELE IMAGINI CU IRINA LOGHIN! FUEGO A FĂCUT ANUNŢUL ÎN LACRIMI! FANII SUNT DEVASTAŢI! DIN PĂCATE...(GALERIE FOTO)

Berbec: Leagă nativii Berbecului de Peşti, cel putin de la începutul anului până în aprilie într-un vals duios, şi se va întoarce să fâlfâie cu aripile graţioase de Cupidon la mijlocul lunii iulie, până în august. Pentru toţi nativii zodiei, toamna aduce un val de prospeţime dragostei. 

ANNA LESKO, PICTORIAL INCENDIAR! A RENUNŢAT LA HAINE ȘI S-A ELIBERAT DE FRUSTRĂRI. IPOSTAZE INTERZISE CARDIACILOR (GALERIE FOTO)

Gemeni: În dragoste, pentru Gemeni, contează mai mult imaginaţia şi fantezia, decât simţurile. Stăpânesc arta de „a se juca” si de a stârni dorinţe. Fidelitatea absolută nu este punctul lor forte, chiar dacă o pretind partenerilor lor. Pentru Gemeni, plăcerile iubirii sunt într-o continuă schimbare. Sunt adevăraţi campioni ai flirtului.

LACRIMI ÎN MUZICA POPULARĂ! A MURIT! MARIA CÂRNECI E ÎN DOLIU! IMAGINILE DURERII (GALERIE FOTO)

 

Săgetător: Săgetătorii trec printr-o întreagă serie de stări şi emoţii, mai ales în primele trei luni ale anului. Ei nu trebuie însă să îşi piardă speranţa, norii trebuind lăsaţi să treacă, soarele va răsări pentru ei spre vară, când va reapărea o veche dragoste, sau dimpotrivă, o nouă relaţie sentimentală, în străinătate sau cu o persoană din străinătate, lunile august, octombrie şi decembrie fiind cele mai propice acestor evenimente.