Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Crezi că persoana de lângă tine îți va fi alături toată viața? Verifică AICI TOPUL celor mai COMPATIBILE perechi de ZODII

Crezi că persoana de lângă tine îți va fi alături toată viața? Verifică AICI TOPUL celor mai COMPATIBILE perechi de ZODII

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Noi 2018, 14:35

Uneori ne gândim dacă cea de lângă noi e persoana potrivită, sortită să ne fie alături toată viața. Vrei să afli dacă ești compatibil cu persoana de lângă tine? Zodiile sub semnul cărora ne naștem oferă indicii în acest sens.

Sunt perechi de zodii între care există o compatibilitate perfectă, iar acestea sunt următoarele: 

Berbec – Balanţă 

Berbecul este predispus la a prelua conducerea în cuplu, atitudinea punându-l uşor în situaţii dificile. Prin urmare, tinde să se îndrepte spre personalitatea lipsită de griji a Balanţei pentru a avea o viaţă emoţională completă şi solidă. Cel mai nepotrivit partener pentru Berbec este nativul Taur. 

Taur - Fecioară 

Taurul este un semn care pune mare valoare pe familia tradiţională şi sentimentul de apartenenţă. Apreciază enorm gesturile romantice şi tot ce înseamnă dragoste împărtăşită în totalitate. Tinde să aibă o slăbiciune pentru Fecioară, aceasta având acelaşi ataşament pentru familie, romantism şi senzualitate. Pe de altă parte, sălbaticul Săgetător este ultima opţiune de partener la care Taurul ar trebui să recurgă. 

Gemeni - Săgetator 

Gemenii sunt oameni alături de care îţi va fi dificil să te plictiseşti. Le este greu să aibă o relaţie stabilă din cauza fricii de angajament. Ei preferă Sagetatorul datorită spiritului liber al acestuia, caracteristică specifică ambelor semne. Zodia alături de care Săgetătorul nu va face niciodată casă bună este Capricornul. 

Rac- Taur 

Racul întruchipează în mod clar partea empatică pe care o persoană o poate avea şi apreciază mai mult decât orice relaţiile profunde. De aceea are o preferinţă pentru nativii Taur, care preţuiesc conexiunile emoţionale mai presus de orice. Racul este departe de a se înţelege cu nativii Leu. 

Fecioară - Scorpion 

Fecioara este de departe cel mai ordonat şi perfecţionist semn al zodiacului. Importanţa pe care o acordă intimităţii şi intensităţii sentimentelor îi atrage în mod inevitabil spre Scorpion, nativi care împărtăşesc aceleaşi preferinţe. Fecioara nu este compatibilă cu Săgetătorul.

Sursa: Adevărul

Citeşte mai multe despre:   horoscop  -   zodii  -   compatibilitate