Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Consideri că ai GHINION în dragoste? VEZI AICI ce tip de bărbat ATRAGI în funcţie de zodie

Consideri că ai GHINION în dragoste? VEZI AICI ce tip de bărbat ATRAGI în funcţie de zodie

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Noi 2018, 12:10

Ești singură și consideri că ai ghinion în dragoste? Probabil că nu ți-ai găsit bărbatul potrivit. Iată câteva sfaturi pentru a-ți găsi bărbatul perfect în funcție de zodia ta. Toţi nativii semnelor zodiacale atrag doar anumite tipuri de bărbaţi. Află care este al tău!


Berbec

Nativa Berbec este dominatoare şi foarte încrezătoare în forţele proprii. Ea atrage numai persoane raţionale, care nu sunt atât de impulsive, dar care ştiu să iubească şi cu sufletul. Bărbaţii din viaţa ei acceptă să fie controlaţi, însă trebuie ca şi ea, la rândul ei, să le lase o libertate. 

Taur

Nativa Taur este responsabilă, de încredere şi nu se lasă amorezată cu una, cu două. Ea va atrage bărbaţii care caută disperaţi nevoia de stabilitate, aşa că, de cele mai multe ori, se poate considera o norocoasă. Partea proastă este că ea ţine cont şi de aspectul material al fiecărui bărbat pe care îl cunoaşte. 

Gemeni

Distractivă şi exuberantă, nativa Gemeni se va pune mereu pe primul loc, aşa că cu greu îi poţi face faţă când vine vorba de iubire. Tipul de bărbat pe care îl atrage este acela care simte nevoia de atenţie, aşa că ea nu va putea niciodată să îi ofere acest lucru. Bărbatul din viaţa ei trebuie să înţeleagă că este uşor egoistă. 

Rac

Nativa Rac atrage bărbaţii răi şi insensibili, care ajung să profite de bunătatea ei. Cea mai mare greşeală pe care o poate face este aceea de a se îndrăgosti imediat şi a oferi totul fără să aştepte nimic în schimb. Acest lucru o face să pară naivă şi le dă încredere bărbaţilor că poate fi manevrată. 

Leu

Puternică şi autoritară, nativa Leu atrage bărbaţi puternici în viaţa ei. Este o persoană care ştie ce vrea, aşa că nu se complică cu mărunţişuri. Când se îndrăgosteşte, se dedică din tot sufletul şi este foarte pasională. Caută un partener demn de personalitatea ei exuberantă.

Fecioară

Grijulie şi atentă, femeia Fecioară atrage bărbaţii care au nevoie de încă o „mamă“, mai exact acele persoane care simt nevoia de afecţiune şi protecţie. Totuşi, poate şi ea are nevoie, la rândul ei, de aceleaşi lucruri, de aceea, dacă nu va fi mulţumită de bărbatul de lângă ea, va căuta întotdeauna ceva mai bun. 

Balanţă

Nativa Balanţă are norocul de a atrage exact bărbaţii care îi plac: echilibraţi, maturi, bogaţi şi inteligenţi. Cu toate astea, ea trebuie să fie foarte atentă când îi alege întrucât mulţi vor încerca să creeze o aparenţă, iar apoi îşi vor arăta adevărata faţă. 

Scorpion

Deşi nu are prea mult noroc în dragoste, nativa Scorpion va atrage întotdeauna bărbaţii cuminţi, care să o înţeleagă şi să îi fie alături. Ei vor fi dispuşi să sacrifice multe lucruri de dragul relaţiei, însă nu se ştie dacă acest lucru este cel mai bun pentru ambii parteneri. 

Săgetător

Independentă şi mereu în căutare de lucruri noi, nativa Săgetător nu pune relaţia pe primul loc, de aceea nici nu se complică în a-şi găsi un partener stabil. Interesant este faptul că, la rândul ei, atrage acelaşi tip de partener, alături de care poate construi o mulţime de lucruri în viitor sau se poate distra toată viaţa. 

Capricorn

Nativa Capricorn este o persoană destul de pretenţioasă când vine vorba de relaţii şi nici nu se implică cu totul. De regulă, aşteaptă ca partenerul să facă întotdeauna primul pas şi este destul de sceptică. Bărbaţii pe care îi atrage în viaţa ei sunt oameni calculaţi, dar care se plictisesc repede de monotonia ei. 

Vărsător

Efervescentă şi misterioasă, nativa Vărsător este o bijuterie la casa omului. Orice bărbat şi-ar dori să o aibă ca parteneră, mai ales că este mereu preocupată atât de aspectul fizic, cât şi de evoluţia ei profesională. Cu toate astea, ea atrage în viaţa ei bărbaţi mediocri, care nu reuşesc să se ridice la standardele ei. De aceea, se va plictisi imediat. 

Peşti

Naivă şi emotivă, nativa Peşti atrage bărbaţi cu personalitate puternică, care nu întotdeauna sunt atenţi la nevoile ei. Ea este o fire artistică, gânditoare, iar bărbaţii nu au răbdarea necesară să o descopere şi să o înţeleagă. De multe ori, va realiza că e mult mai bine pe cont propriu.