Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Care sunt CELE MAI CRUDE 5 SEMNE ale zodiacului! De cine să te ferești?

Care sunt CELE MAI CRUDE 5 SEMNE ale zodiacului! De cine să te ferești?

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Dec 2018, 13:19

Toate zodiile au o parte întunecată, dar aceste semne le întrec pe toate! Ai grijă cu ele! 

Capricorn

Capricornii sunt o zodie dificilă. Dincolo de o încăpățânare fără margini, niciodată nu vor face ce le vor spune alții. Capricornii au puțini prieteni, iar comunicarea cu ei este de-a dreptul imposibilă. Ei nu vorbesc decât cu persoanele pe care le consideră importante. Îți trebuie multă răbdare ca să scoți două vorbe de la un Capricorn.

Vărsător

Vărsătorii nu apreciază decât ideile pe care le au ei înșiși. Lor le place să fie liderii. Dau cu usurință vina pe ceilalți pentru a-și salva pielea. Sunt destul de emoționali, iar asta este pentru ei o mare o problemă.

Gemeni

Gemenii sunt reci și distanți. Pot răni foarte ușor sentimentele cuiva prin indiferența lor. Ce părere au ceilalți despre aceste lucruri nu va schimba cu nimic situația.

Berbec

Impulsivitatea excesivă a Berbecului creeaza cele mai multe probleme. Nu va recunoaște niciodată că a greșit. Dar se va lupta cu tine de fiecare dată pentru a-ți demonstra că are dreptate. Chiar dacă nu e așa.

Scorpion

Cel mai crud semn al zodiacului este Scorpionul. Trebuie să fie tot timpul numai cum vrea el. Nu contează cum ajunge acolo. Se va folosi de oameni pentru a obține ceea ce își dorește.

Sursa: Sfatul Parinților

Citeşte mai multe despre:   zodii  -   zodiac