Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Horoscop Ce zodii VOR ÎNȘELA de Crăciun? Top 5 semne zodiacale ce vor călca strâmb!

Ce zodii VOR ÎNȘELA de Crăciun? Top 5 semne zodiacale ce vor călca strâmb!

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Dec 2018, 17:37

Sărbătorile trebuie petrecute alături de cei dragi, de familie sau persoana iubită. Cu toate acestea, unii nativi din horoscop nu se pot abţine şi îşi vor înşela partenerul de Crăciun!

Cine va călca strâmb?

BERBEC

Nativii născuţi în această zodie sunt cei care vor totul de la viaţă şi nu se abat niciodată de la planurile lor. În luna decembrie, vor călca strâmb şi, mai mult, vor ajunge chiar să fie prinşi în fapt. Au mustrări de conştiinţă, însă nici nu renunţă la amant/ă şi aşa ajung să fie prinşi cu mâţa în sac.

LEU

Nativii din aceste zodii iubesc să li se acorde atenţie şi complimente. Deranjaţi că nu le mai primesc din partea partenerului de viaţă, ajung să-şi găsească alinarea în braţele altcuiva, acolo unde îi va şi găsi Crăciunul.

SCORPION

Uită să mai fie loiali şi nici măcar nu se mai uită înapoi atunci când iau deciza de a călca strâmb. Îşi vor petrece Crăciunul îm compania unei persoane elegante, educate. Se gândesc că toate se întâmplă cu un scop în viaţă şi nu au pic de remuşcări faţă de partener.

VĂRSĂTOR

Nu mai au libertate şi nici spaţiu personal. Aşa că preferă să înşele decât să rupă relaţia, crezând că pe moment aşa este mai bine. Vor ajunge să constate că au luat decizia greşită abia atunci când vor fi prinşi în fapt.

TAUR

Nu mai sunt mulţumiţi de modul în care partenerul se comportă în relaţie. Greşeala cea mai mare a nativilor născuţi în această zodie a Taurului este că preferă să calce pe bec, în loc să discute cu partenerul de viaţă, pentru că lucrurile sunt rezolvabile. Nu la fel vor mai fi atunci când iubitul / iubita va afla de infidelităţile repetate.

Sursa: Stiri Mondene
 

Citeşte mai multe despre:   craciun  -   top 5